2777
2789

بچه ها من چند سال پیش یه حرفی زدم که واقعااااا پشیمونم از گفتنش ...ولی مثل یه جور معامله کردن با خدا بود ..(که فلان چیزو بده فلان چیزو بگیر)

الان ازش چند سال گذشته ولی هر وقت بهش فکر میکنم ناراحتم میکنه و میترسم چون اون موقع نمیدونستم چیزی که داشتم ارزشمندتره 💔

میدونم خدا مهربونه 

از طرفی ام میدونم خیلی حسابرس و جدیه 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بخاطر یه موضوع عذاب وجدان شدید داشتم یه مدت

کلی توبه و اینا... تا اینکه دلم آروم گرفت 

بعضی وقتا هم ذهنم میرفت سمت دوباره انجام دادنش ولی هیچوقت فرصتش پیش نیومد خداروشکر

میگن اگه تکرار نکنی میبیخشه و اگه ببخشه دیگه تکرار نمیکنی

نه دیگههه همون چند سال پیش گفتمممم یه چیزیو بده در ازایه یه چیز دیگه ...و اون اتفاق افتاد ...حالا میترسم چیزی که اون موقع برام ارزش نداشتو الان بااذزشه به خاطر حرفم بگیره 

نه دیگههه همون چند سال پیش گفتمممم یه چیزیو بده در ازایه یه چیز دیگه ...و اون اتفاق افتاد ...حالا می ...

اصلا اینطوری کار نمیکنه که عزیزم😃 مگه دست ماست ؟ 

ولی اگه دلت اروم نیست دوباره باهاش عهد ببند 

بگو اون پس میگیرم یچیز دیگه بجاش خیرات میکنم 

واسه اطمینان با یه روحانی صحبت کن 

اونا فوت و فن های بیشتری بهت میدن😄

@arezohayam‍ 

سلام مهربون 

نتونستم بابت لطفت ازت تشکر کنم ❤️

من میخواستم با کدت وارد شم فقط قبلش میخواستم بگم اگه توی گوگل باشه میتونم ...اگه باید برنامه نصب کنم خدا شاهده گوشیم خرابه هیچی روش نمیگیره .

ولی نشد ...چون چت رو بستی ....به هر حال من خیلی ازت حس خوبی گرفتم خواستم تشکر کنم ازت ❤️❤️❤️ممنونم