2777
2789

دکترم گفته باید تو فک بالا یه پیچ بزارم ولی از دردش خیلی میترسم کسی هست که انجام داده باشه؟دردش خیلیه؟

میشه از ته دلتون برای شِفای پدرم دعا کنید، شاید خدا حرف دل یکی از شماها رو شنید🙂❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مسکن کنترل میشع بعد از یکی دو روزم میره ممکنه موقع معاینه ها دکتر یکم بهش ور بره درد داشته باشه

یعنی تا اتمام ارتودنسی تو فک میمونه؟

میشه از ته دلتون برای شِفای پدرم دعا کنید، شاید خدا حرف دل یکی از شماها رو شنید🙂❤️

همون روز اول .دوم اصلا اون تصور وحشتناکی که ازش داری نیس

ممنونم گلم 

دکتر وقتی گفت کلی ترسیدم الان دلم قرص شد😂❤️

اصلا درد نداره نترس

من که انجام ندادم ولی همینو گفته اسکرول

بتظرتون من میتونم دندونای آخرنو درست کنم چون کلا حالم بد میشه ، چکار کنم . تو حسرتش باید بمونم 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نترس عزیزم 😂ظاهرش شبیهه پیچ هست ولی خیلی راحت میره تو لثه ات

فداتشم

تا اخر ارتودنسی باید تو لثه بمونه؟راستی دندونای شما چه مشکلی داشت که پیچ گذاشتن؟