2777
2789

کسی بوده از شما ها که جعبه کادویی برای شرکتها درست کرده باشه واقعا در امد زایی داره یا نه همش کلاع برداریه راسیتش واقعا نیاز به کار دارم الان تبلیغشو دیدم زنگ  میگه 50 تومان میدید برای آموزش و حنس با حقوق اول بر میگردونیم هر جعبه 5 تومن یعنی راسته نرن تو این موقعیت 50 تومنمم به باد بدن کسی تجربشو داشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم جعبه درست کن تو مغازه بزار برات بفروشن یا کانال بزن مشتری جمع کن

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋

عزیزم من خودم عرضه ی این کارها را ندارم فقط میتونم برای کسی کار کنم خودم اعتماد به نفسم صفره این جوری نبودم از وقتی ازدواح کردم وخونه نشین شدم این جوری شدم

کلاهبرداریه فقط پول آموزش رو میگیرن و آموزش میدن بعد از کارت ایراد میگیرن

یا میگن کارت خوبه و برا سفارش باهات تماس میگیریم و دیگه نمیگیرن

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦