2777
2789
عنوان

کمک فوری نگهداری سالمند

903 بازدید | 17 پست

بچه ها کسی پرستار خوب برای نگهداری سالمند سراغ داره؟ ترجیحا واسه موسسه مطمئن باشن

خدایا مرسی عشقامو آفریدی (عمرم شوهرم، دنیام دخترم)

پرستارهای مادربزرگ من 3ماه بیشتر دووم نمیارن میان بعد یهو میزارن میرن کاره سختیه با سالمندان بودن 

خاله م از موسسه میگیره راستش اسمش نمیدونم چیه 

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
پرستارهای مادربزرگ من 3ماه بیشتر دووم نمیارن میان بعد یهو میزارن میرن کاره سختیه با سالمندان بودن&nb ...

آره واقعا سخته مخصوصا مادربزرگ من که آلزایمر داره و خاله هام فوق العاده روش حساسن که چیزی نشه، جرات نمی کنیم کسی رو بیاریم ولی واقعا هم درمونده شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا سخته مخصوصا مادربزرگ من که آلزایمر داره و خاله هام فوق العاده روش حساسن که چیزی نشه، جرات ...

عزیرم کجایی 

و اونطرف باید چه کرایی انجام بده و چند ساعت 

من یه نفر مطمن سراغ دارم

این شمارمه  ۰۹۱۰۴۴۴۹۷۰۴   دوستان من تو خونه سبزی قرمه  سرخ شده سبزیجات خشک پیاز داغ سیرداغ بادمجون کبابی ترشی شور رب مربا کیک شیرینی ژله دسر انواع غذا 
عزیرم کجایی  و اونطرف باید چه کرایی انجام بده و چند ساعت  من یه نفر مطمن سراغ دارم

خونه مادربزرگم سمت مهرآباد جنوبی تهرانه، فعلا که پاش شکسته باید پوشک بشه، آلزایمرم داره

خونه مادربزرگم سمت مهرآباد جنوبی تهرانه، فعلا که پاش شکسته باید پوشک بشه، آلزایمرم داره

اوکی عزیزم از چه ساعتی باید پیشش باشه

مثلا پوشکش عوض بشه و دیگه چی

چون یه نفر مطمن و نیشناسم که دنبال کاره وبه پولش احتیاح داره سنش زیاد نیست و خیلی افرداد مسنو دوست داره کارای مادربررگش رو هم این خانوم انجام میداده

به توضیح کامل بده بهم 

البته اگه دوست داشتی

این شمارمه  ۰۹۱۰۴۴۴۹۷۰۴   دوستان من تو خونه سبزی قرمه  سرخ شده سبزیجات خشک پیاز داغ سیرداغ بادمجون کبابی ترشی شور رب مربا کیک شیرینی ژله دسر انواع غذا 
اوکی عزیزم از چه ساعتی باید پیشش باشه مثلا پوشکش عوض بشه و دیگه چی چون یه نفر مطمن و نیشناسم که دن ...

یه روز درهفته، 24 ساعت کارای معمول مثل پوشک و غذام معمولا خود خاله هام یا مامانم میزاره، فقط پیشش باشه مامانمم احتمالا دو ساعتی میمونه فقط اینکه آلزایمر داره دیگه دارو میخوره، بعشی موقع هام گیر میده که منو ببرید خونم

موسسه طبیب اول خوبه سمت شرق تهرانه من میشناسم کادر خوبی داره شمارشون 77033024-26

من خیلی تعریف این مرکز رو شنیده بودم و دنبال شماره مرکز طبیب اول بودم ولی نمی تونستم پیدا کنم خدا خیرت بده که شماره شو گذاشتی .