2777
2789
عنوان

قصور پرش گفتم ب مدیر کارم بد بود

64 بازدید | 4 پست

من امروز رفتم نتیجه ازمایشم بگیرم پذیرش گفت برو ساعت ۳ بیا گفتم خانم من ساعت سه نوبت دکترمه با منت گفت دو بیا وقتی دو رفتم خانم دیگه مسئول پذیرش بود و زود داد گفت ۳ مهر اصلا نتیجه ازمایشت حاضر بوده چرا نداده بهت و سر گردوندتت.

بگم من باردارم و بارداری پرخطر دارم اونجام پله داره

من اینو ب مدیر ازمایشگاه گفتم برا کسی دیگه پیش نیاد گفتم نمیخام نون بری کنم اتفاقا خون گرفته ازمون و کارش بلده ولی چرا منو اذیت کرد هی برم بیام ایا کارم بد بود

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
نه عزیزم کار اشتباهی نکردی، نون بری هم نیست نهایت یه تذکر بهش بده

اخه من همیشه اینجا میرم. و نتیجه رو هم سمت صبح گرفتم بعد دختره عقده ایی گفت برو حاضر نیس خب چرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من همیشه اینجا میرم. و نتیجه رو هم سمت صبح گرفتم بعد دختره عقده ایی گفت برو حاضر نیس خب چرا

شاید اون لحظه سرش شلوغ بوده، شاید مثلا ده تا آزمایشگاه رو با هم گذاشته تو یه دستگاه، من خودم بیمارستان کار میکنم، دستگاه ها هم پیچیدگی خودش رو داره، بهش فکر نکن، ما بعضی دکترامون با وجود ۷ ماه حاملگی سر عمل جراحی میرن و ساعت ها سر پا هستن، شما تذکر دادی دیگه یا اون آدم قصور داشته که بهش تذکر میدن یا توضیح میده به رییس اش و اون قانع میشه

شاید اون لحظه سرش شلوغ بوده، شاید مثلا ده تا آزمایشگاه رو با هم گذاشته تو یه دستگاه، من خودم بیمارست ...

عزیزم ی ادم هم نبود اونجا کلا ازمایشگاه خلوتی هستش.

اصلا اماده بوده ۳ مهر 

خالا من ۵ مهر رفتم حس اینکه از خواهش من برا زودتر دادنوازمایش درحالی ک اماده بود ازارم میده ینی از کوچیک کردن فرد لذت میبره؟من ک گفتم ب مدیر