2777
2789
عنوان

فقط یه لحطه بیاین تو رو خدا

68 بازدید | 11 پست
1 بازدید| 2 پست

خیلی محیط گرفتس .دلم گرفت آه آه

ابتدایی خیلی خوب بود 

همه هم میگن بابا راهنمایی بهتره بمون 

خودم اصلا خوشم نیومد 

همکارا پارسالم مثل خواهرام بودن .دلم براشون تنگه .نگاه میکنم اونا با همن زورم گرف

تغییر یکم سخته بعد یه  مدت عادت می‌کنی ..آدمها بنده ی عادتن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی برنگردم ابتدایی

نه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چرا

درجا بزنیی سوخت دادی؛ باید پاتو بزاری رو‌گاز و بری جلو 

تو رو خدا بگو چرا بهتره .میترسم برم دبستان پشیمون بشم دیگه

جای پیشرفت داره .دبستان فقط داری درجا میزنی .اما راهنمایی میتونی مووآن کنی به دبیرستان