2777
2789

من از ماه بعدقراره دانشگاه برم اگ خدا بخاد درسم ادامه بدم  .متاهل هم هستم .همسرم وقتایی که سرکاره نهارو میادخونه یساعت وبه احتمال زیاد اون ساعتا من خونه نباشم (کلاسم ).اشپزی ام بلد نیست و میدونم توی طولانی مدت خواه ناخواه مشکل درست میشه و دوس ندارم اینطور باشه .بنظر شما چطور هم به خونه زندگیم و نهار و شام برسم هم درس بخونم که از هیچ کدوم کم نذاشته باشم .خب ممکنه بعضی روزا تا دیر وقت کلاس داشته باشم و وقتی برسم که نشه شام درست درمون بزارم .اگه راه حلی دارید بگید ❤

عاشقتونم که تا همین جاشم خوندید .

الهی هر چیزی که ارزو شو دارید براتون خاطره بشن 🦋

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زمانی که درس میخوندم یا سرکار میرفتم شب قبل ناهارمو آماده میکردم.

شامو حاضری میخوردیم و اون غذا میموند برای ناهار فردا.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

از قبل نیمه آماده کن بزار فریزر غذاها رو 

حبوبات بپز 

سبزیجات آماده کن 

پک سوپ و آش درست کن 

اینطوری وقت زیادی ازت نمیگیره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دانشگاه چی میری تا کمکت کنم

فرهنگیان قبول شدم ولی متاسفانه بخاطر دلایلی مجبور شدم انصراف بدم .ازاد میرم .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

غذای فریزری دیگه چیزی به ذهنم نمیاد

ینی درست کنم همه چیو بزارم فریزر؟؟

ببین منم سر کار میرم 

منتها مغازه دارم و هم عصر میرم هم صبح 

من شام و نهار رو صبح اماده میکنم و فقط گرمش میکنه همسرم 

راه حلش اینه که صبح زود بیدار شی که هم به کار خونه برسی هم نهار و شام بپزی 

وگرنه تا لحظه ی اخر خواب باشی یا دیر پاشی زمان از دستت در میره میبینی به هیچ کاری نرسیدی وقت نکردی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
فرهنگیان قبول شدم ولی متاسفانه بخاطر دلایلی مجبور شدم انصراف بدم .ازاد میرم .

شب شام زیاد بپز  براش نگهدار

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

من زمانی که درس میخوندم یا سرکار میرفتم شب قبل ناهارمو آماده میکردم.شامو حاضری میخوردیم و اون غذا می ...

باید جوری برنامه ریزی کنم روزایی که تا دیر وقت کلاسم شام داشته باشیم .چون هر روز هر روز از ییرون نمیشه