سلام بچه ها.....من از چندماه قبل عید تا سال تحویل تو ی سالن زیبایی کار میکردم بصورت درصدی و حقوق ثابت(۳۰۰ هزار تومن حقوق ثابت +۵۰٪از هر مشتری)....همه چی خوب بود تا شب اخر عید ک موقع تسویه حساب شد درصدم و صاحب سالن داد ولی حقوقمو نداد!پیچوند گف پول ندارم و اینا منم گفتم باشه....چندروز بعد اس دادم ک لطفا پولمو بریز ک لازممه شرو کرد ب دروغ گفتن ک من گفتم ک دیگ ماه اخر بتو حقوق نمیدم و اینا منم قبول نکردم و گفتم باید بدییییی! شرو کرد ب فحاشی و شخصیت زشت خودشو نشون داد (پول ی پرسنل دیگرم خورده بود قبلا)....تهدید کرد ک اگ بیای سالن زنگ میزنم ب پلیس و حق نداری پاتو بزاری سالن (من کلی وسایل شخصی و ارایشگریم اونجا بود و نمیخواست اونم بده) عید تموم شد ۲روز پیش رفتم سالنش هرچقد زنگ در و زدم باز نکرد چون دید منم! منم صبر کردم یکی از مشتریاش ک امد خارج شه و دروباز کرد رفتم تو!....گف براچی امدی؟ گفتم امدم وسایلامو بردارم و تسویه کنم!....جم کردنی امد و نزاشت نمونه کارای خودمو ک تو البوم بود بردارم گف غلط میکنی دس بزنی بهشون!گفتم پولمو بده شرو کرد فخاشی و اینک تو بدهکارم هستی چون موهاتو رنگ کردی و فلان و بهمان (۲۰۰ت قبلا بایت موهام ازم گرفته بود+ریده بود تو موهام) قبول نکردم زنگ زد ب پلیس ک ی خانوم مزاحم ما شده..دوباره فش و فش کاری و گمشو بیرون ک منم زدم وسایلاش ریخت و چندتاش شکست!بعد باهم درگیر شدیم و دعوای فیزیکی(اونا ۲نفر بودن و من تنها)...درو قفل کردن و منو زندانی کردن ک نرم مثلا.....منم زنگ زدم پلیس بابت درگیری و زندانی کردن....ک پلیس امد و دروباز کردن و صورت جلسه نوشت برا جفدمون و گف برین دادگستری شکایت کنید!....
تو درگریم کسی صدمه ندید اصلا....
منم حوصله شکایت و شکایت بازی و هزینه الکی و ندارم نمیدونمم اونا شکایت میکنن یا نه (ادرس ازم ندارن فقط شمارع تلفن دارن)...
اینو میخوام بدونم ک اگ من اول شکایت کنم یا اول اونا مهمه یا نه؟؟تاثیری داره ک کی اول شکایت کرده ؟؟
چون اگ تاثیر ندارشته باشه نمیخوام شکایت کنم و میگم سگ خورد و فدای سرم ک اونام از لج پانشن برن شکایت کنن و چندماه تو دردسر و بروبیا بیوفتم.....اگ تاثیر داره ک برم شکایت کنم و دست پیش و اونا نگیرن!.......اگ تاثیر نداره ک نمیکنم و اگ یوقت اونا شکایت کردن منم میرم شکایت میکنم.....
هرچند فک نکنم این شکایت و شکایت بازی چیزی توش باشه و اخرشم بعد سگ دویی ب رضایت ترفین ختم شه فک کنم.....
حالا بنظرتون چیکار کنم بچه هااااا