2777
2789
عنوان

کتک کاری با کارفرما....

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 30 پست
بگو ازش خواستم باهام قرارداد ببنده اما امروز فردا کرده نبسته منم به کار احتیاج داشتم مجبور بودم کار ...

وای مرسی عزیزم نمیدونستم اینارو.....تازه میگف تقصیر منه سفته نگرفتم ازت ک اینجوری پرو میشی

اقا لایک نکنید اه......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبختیم اینه قرار داد ندارم....تازه سالنش نه مجوز داره نه کارت بهداشت نه پروانه کسب!میخوام ب ا ...

جدی؟چه آدم پرروییه واقعا فک کرده شهر هرته

گفتم بهت قرارداد مهم نیست کارت با شاهدم راه میفته.ولی در مورد جوازو اینا همه چیو میتوتی از اداره کار بپرسی شاید تلفنی ام جوابتو بدن.بعید میبینم اون شکایت کنه چون همه چیش غیر قانونیه بیشتر ضرر میکنه ولی حالا که کار به اینجا رسیده تو تلاشتو بکن حقتو از طریق اداره کار بگیری

عزیزم من داشتم میخوابیدم ی دفه فکر شما اومد تو ذهنم .ممکنه بگی مجوز نداره به ضررت بشه چون ممکنه بگن وقتی دیدی جواز نداره چرا کهر غیر قانونی کردی.اول زنگ بزن از جایی یا کسی مشورت بگیر شاید اصلا صلاح باشه اعلام نکنی که میدونستی جواز نداره

برو اداره کار قرار داد نمیخواد .حتی بیمه هم میتونی شکایت کنی .من یه جا کار میکردم بیمه نشده بودیم بیمه جریمه اش کرد من رفتم گفتم شکایت ندارم ازش گفت باید تو محضر بنویسی امضا کنی که شکایت نداری

عزیزم من داشتم میخوابیدم ی دفه فکر شما اومد تو ذهنم .ممکنه بگی مجوز نداره به ضررت بشه چون ممکنه بگن ...

مجوز باید کارفرما داشته باشه ربطی به ایشون نداره.ایشون میتونه بگه من اطلاع نداشتم الان متوجه شدم

برو اداره کار مظلوم نمایی کن. قضیه رو هم گنده جلوه بده اونا سریع برات پیگیری میکنن

خیلی ممنون بچه ها ولی اداره کار یه مشکل دارم اینه ک باید ۳تا شاهد ببرم!بقول دوستمون ۲تا زن ینفر حساب میشه!....من ۶تا شاهد چطور جور کنم مگ اینکه از مشتریا باشن ک اونام فک نکنم بیان چون دوس اونان و منم شماره ای ازشون ندارم...فقط فک کنم یکی از کارکنا حاضر ب شهادت بشع ......ل

اقا لایک نکنید اه......
خیلی ممنون بچه ها ولی اداره کار یه مشکل دارم اینه ک باید ۳تا شاهد ببرم!بقول دوستمون ۲تا زن ینفر حساب ...

برو خودت سوال کن شاید شرایط دیگه هم باشه

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺