2777
2789
عنوان

کتک کاری با کارفرما....

1154 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها.....من از چندماه قبل عید تا سال تحویل تو ی سالن زیبایی کار میکردم بصورت درصدی و حقوق ثابت(۳۰۰ هزار تومن حقوق ثابت +۵۰٪از هر مشتری)....همه چی خوب بود تا شب اخر عید ک موقع تسویه حساب شد درصدم و صاحب سالن داد ولی حقوقمو نداد!پیچوند گف پول ندارم و اینا منم گفتم باشه....چندروز بعد اس دادم ک لطفا پولمو بریز ک لازممه شرو کرد ب دروغ گفتن ک من گفتم ک دیگ ماه اخر بتو حقوق نمیدم و اینا منم قبول نکردم و گفتم باید بدییییی! شرو کرد ب فحاشی و شخصیت زشت خودشو نشون داد (پول ی پرسنل دیگرم خورده بود قبلا)....تهدید کرد ک اگ بیای سالن زنگ میزنم ب پلیس و حق نداری پاتو بزاری سالن (من کلی وسایل شخصی و ارایشگریم اونجا بود و نمیخواست اونم بده) عید تموم شد ۲روز پیش رفتم سالنش هرچقد زنگ در و زدم باز نکرد چون دید منم! منم صبر کردم یکی از مشتریاش ک امد خارج شه و دروباز کرد رفتم تو!....گف براچی امدی؟ گفتم امدم وسایلامو بردارم و تسویه کنم!....جم کردنی امد و نزاشت نمونه کارای خودمو ک تو البوم بود بردارم گف غلط میکنی دس بزنی بهشون!گفتم پولمو بده شرو کرد فخاشی  و اینک تو بدهکارم هستی چون موهاتو رنگ کردی و فلان و بهمان (۲۰۰ت قبلا بایت موهام ازم گرفته بود+ریده بود تو موهام) قبول نکردم زنگ زد ب پلیس ک ی خانوم مزاحم ما شده..‌دوباره فش و فش کاری و گمشو بیرون ک منم زدم وسایلاش ریخت و چندتاش شکست!بعد باهم درگیر شدیم و دعوای فیزیکی(اونا ۲نفر بودن و من تنها)...درو قفل کردن و منو زندانی کردن ک نرم مثلا.....منم زنگ زدم پلیس بابت درگیری و زندانی کردن....ک پلیس امد و دروباز کردن و صورت جلسه نوشت برا جفدمون و گف برین دادگستری شکایت کنید!....

تو درگریم کسی صدمه ندید اصلا....

منم حوصله شکایت و شکایت بازی و هزینه الکی و ندارم نمیدونمم اونا شکایت میکنن یا نه (ادرس ازم ندارن فقط شمارع تلفن دارن)...

اینو میخوام بدونم ک اگ من اول شکایت کنم یا اول اونا مهمه یا نه؟؟تاثیری داره ک کی اول شکایت کرده ؟؟

چون اگ تاثیر ندارشته باشه نمیخوام شکایت کنم و میگم سگ خورد و فدای سرم ک اونام از لج پانشن برن شکایت کنن و چندماه تو دردسر و بروبیا بیوفتم.....اگ تاثیر داره ک برم شکایت کنم و دست پیش و اونا نگیرن!.......اگ تاثیر نداره ک نمیکنم و اگ یوقت اونا شکایت کردن منم میرم شکایت میکنم.....

هرچند فک نکنم این شکایت و شکایت بازی چیزی توش باشه و اخرشم بعد سگ دویی ب رضایت ترفین ختم شه فک کنم.....

حالا بنظرتون چیکار کنم بچه هااااا

اقا لایک نکنید اه......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم به جای ابن شکایت به نظرم برو اداره کار شکایت کن.تو این موارد ادره کار کاملا طرف کارمنده اولشم بهت مشاوره میدن.اصلا از اولم باید تهدیدش میکردی نه دعوا.اگه قرار داد داشته باشی که دیگه وضعت عالیه.

اول تو شکایت  کن هرچقدم تو شکایتت خرج کنی و آخر حق با تو باشه ، میتونی درخواست غرامت بدی حتی پول  حمل و نقلت به دادگاهو هم از طرف بگیری ... تو اینجور چیزا کوتاه نیا .. کارفرمات چون قبلا حق یکیو خورده فک میکنه همه  ببو گلابین 

آره فرق میکنه. اگه فکر میکنی که ممکنه شکایت کنه

بهتره شما اول شکایت کنی با این عنوان که این خانم حق و حقوقمو نمیده و من که برای دریافت پولم به آرایشگاه مراجعه کردم با من درگیر شد و فحاشی و کتک کاری کرد... اون صورت جلسه هم ضمیمه پروندت کن. 

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 
به نظرم به جای ابن شکایت به نظرم برو اداره کار شکایت کن.تو این موارد ادره کار کاملا طرف کارمنده اولش ...

بدبختیم اینه قرار داد ندارم....تازه سالنش نه مجوز داره نه کارت بهداشت نه پروانه کسب!میخوام ب اتحادیه لوش بدم

اقا لایک نکنید اه......
اخه دست نوشت و اینا ندارم برای پولم!!

بگو ازش خواستم باهام قرارداد ببنده اما امروز فردا کرده نبسته منم به کار احتیاج داشتم مجبور بودم کار کنم .ثرارداد نبستن خودش جرم داره

پول بیمه و ایناتم که نکرد ازش میگیرن