2777
2789
عنوان

بچه ی من هیچ تغذیه ای مدرسه نمی خوره حتی آب

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 20 پست
برای میان وعده هم چیزهایی که دوس داره و مفیده تو ظرف های مناسب بذارید شاید امتحانشون کرد

همه رو امتحان کردم اصلا لب نمیزنه

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
برای صبحانه اونم بچه ای که پیش زمینه ای مثل بیش فعالی داره بهتره غذاهایی بخوره که دیرتر هضم میشن و ا ...

بدیش اینه تخم مرغ کره عسل اینا رو نمی خوره 

فقط همون سه قلم بالا رو میخوره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۵ سالگی می خورد الان ۱۲ سالشه اره دکتر گفت

به روانشناس هست دکتر عزیزی میگه نباید به بچه ریتالین داد توش مواد مخدر شیشه است.بچه نیاز داره فعالیت جسمی خارج از منزل داشته باشه و هیچ بچه ای بیش فعال نیست.

به روانشناس هست دکتر عزیزی میگه نباید به بچه ریتالین داد توش مواد مخدر شیشه است.بچه نیاز داره فعالیت ...

بچم تمرکز نداره 

هیچی درسو نمی فهمه انگار تو این دنیا نیست مجبورم میدم که درسو بفهمه