2777
2789

امروز رفته بودم عابر بانک پول نقدی بکشم عابر بانکه کارتم رو بهم داد ولی موجودی نداد بعد همون لحظه یه مردی اومد که چشم آبی رنگ کم رنگ داشت ازم پرسید موجودی میده منم گفتم این جریان برام پیش اومده بعد بهم گفتش که بانک پول رو به کارت ات می فرسته منم دیگه بهش محل ندادم رفتم، یکم که مسیرم به جلو تر خورد یهو یه صدایی شنیدم گفتش ببخشید متوجه شدم اون صدا منظورش من بود دیدم همون مرد گفتم بله بفرمایید اون مرد ازم پرسی زنگ زدین عابر بانک منم گفتم زنگ زدم فقط بوق زد بعد گفت اهان بعدش ازم پرسید می تونم شمارتون رو داشته باشم منم گفتم نه نمیشه گفتم اقا لطفا مزاحمت ایجاد نکنید رفت. به نظرتون کار درستی کردم؟ به نظرتون نیتش خیر بوده یا برای خوش گذرونی؟ درآینده چگونه متوجه بشم که وقتی یه مردی ازم شماره می خواد قصدش برای ازدواج جدیه یا غیر از اینه؟

اگه قصدش ازدواج باشه همون اول جدی حرف میزنه نه انگار مزاحما شماره بخواد یا وقتی دچار سو تفاهم شدی میگفت شماره پدرتونو میخوام‌

و اینکه اگر یه نفر هدفش رابطه جدی ام‌باشه که حالا آشنا شه بعد به ازدواج برسن تو کوچه خیابون شماره نمیخواد یا شماره نمیده تجربه شخصیم‌بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.