2777
2789
هیچ وقت چادرتو کنار نذار، هیچ وقت. با عبا شروع میشه و به کت کوتاه میرسه.

این چه حرفیه من خودم حجاب رو انتخاب کردم و عبا می‌پوشم فرقی هم با چادر ندارن فقط چادر رو سر آدم کشیده میشه و اذیت می‌کنه و دایم باید دستت بهش باشه 

خیلی خوبه که از اول چادری بودید 

منم چادر دوست دارم ولی ضایع است بعد ۲۰ سال مانتویی بودن بپوشم 😂

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شخصیت و خودت بیشتر مربوطه

و احساسی که داری

من خودم حجاب دارم ولی چادری نیستم 

لباس هایی که حس خوبی بهشون دارم و به نظرم با چارچوب هام اوکی ان میپوشم و چون استایلیه که خودم انتخاب کروم حس خوبی بهش دارم.

بهترین نسخه خودت باش🤞
چادر کنار گذاشتن مساوی هست با کم شدن حجاب به مرور اولش عباست. بعد قدش کم میشه. کم و کم و کم میشه تا ...

عزیزم کاش این فکر بچگونه رو میذاشتین کنار

اگر بخوای اینطوری بگی چادر هم کم کم میوفته از سرت ، بعد میشه عبا بعد مانتو بعد فلان 

هرکسی باید به درون خودش رجوع کنه ببینه برای حجابی که داره چه دلیل و چه اعتقادی داره که حاضره اون حجاب رو حفظ کنه 

وگرنه این همه چادری که هزار قلم آرایش دارن و خب منطقا حجاب اسلامی این نیست

و عبا که فقط برای ساده سازی حجابه و تو وقتی هدفت حجاب باشه با عبا هم بهش میرسی و بدون آرایش و ساده حجابت از چادری با آرایش بیشتره و احتمال لغزشت کمتر

پس چادر فقط ملاک نیست ، مهم اینه درونت واقعا میخوای حجاب رو یا منتظر بهانه ای برش داری

چادر مشخصهعبا معلوم نیست فازت چیه کدوم طرفی

چه ربطی داره هدف حجابه نه شکلش. اتفاقاً من عبا می‌پوشم هرجا میرم خانمهای بی‌حجاب خودشونو جمع می‌کنند یا حتی بعضی مدها که رفتارشون مناسب نیست

من چادری ام گاهی بهم میگن عبابپوش راحتتری ولی به این فکرمیکنم که بعدشم واسه راحتی بیشتربگم عباگشاده ...

آدم وقتی عقیده داره نمی‌رسه به کت...پس اگه عقیدت شل نیست همچین ترسی نداشته باش

چادر کنار گذاشتن مساوی هست با کم شدن حجاب به مرور اولش عباست. بعد قدش کم میشه. کم و کم و کم میشه تا ...

دوست عزیز ما عبا می‌پوشیم و در حال کمتر کردن قدش و لخت شدن هم نیستیم. حجابمون هم عالیه و هرچی خدا گفته پوشیده هست. یک جوری حرف می‌زنید انگار عبا لباس دکلته هست

خانمهای چادری بعضیاتون, تاکید می‌کنم بعضیاتون، یک جوری حرف می‌زنید انگار عباپوشها یک مشت قرتی هستن که با بی‌حجابی تار مویی فاصله دارند...  حاضر نیستید حتی هم عقیده‌ی خودتونو بپذیرید! حجاب رو برای خدا رعایت کنید و به خودتون زیادی نبالید...

امیدوارم حضرت زهراء س بهت نظر کننچند سال قبل خواب دیدم توی یه مجلسی بودم تاریک بود(انگارروضه بود و ه ...

ای جان عزیزم چه قشنگ 

خوش به حالتون خودشون خواستند شما چادری بپوشید 🥲

برای منم خیلی دعا کنید خیلی دوست دارم چادری بشم عزیزم ❤️