اکسپکتورانت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 509 عنوان کسی اینجا هست باردار باشه بچشم دختر باشه 362 بازدید | 40 پست اگه میشه اسمتون روبگید؟ 1404/07/05 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7176 اسم مادر یا بچه؟ واسه چیته؟ چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
اکسپکتورانت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 509 اسم مادر یا بچه؟ واسه چیته؟ اسم مادرمیخوام یه ف ال بگیرم ببینم درسته یانه چون برای خودم همش پسر میاد
اکسپکتورانت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 509 اسم مادر یا بچه؟ واسه چیته؟ شما بارداریدیا کسی اطرافتون هست که دختر باردارباشه؟
nor_khoda عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 3396 اسم مادرمیخوام یه ف ال بگیرم ببینم درسته یانه چون برای خودم همش پسر میاد من نرگسم برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7176 اسم مادرمیخوام یه ف ال بگیرم ببینم درسته یانه چون برای خودم همش پسر میاد با فا.ل جنسیت رو تشخیص میدیسرگرمیه پس...گفتم نکنه میخوای دعا بگیری اینجا هنه تو کار دعان😑😑😑 و همه عاشق پسرن😑😑😑 چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
اکسپکتورانت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 509 با فا.ل جنسیت رو تشخیص میدیسرگرمیه پس...گفتم نکنه میخوای دعا بگیری اینجا هنه تو کار دعان😑😑😑 و همه ... نه بابا من دلم دختر میخواد ف ال هاهمش میگن پسر البته خواب هایی که میبینمم تعبیرش پسر هست
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20538 اره نگید منم شنیدم بعضیا بخاطر حل مشکل خودشون بنام غریبه دعامیگیرن ما۲۰سال پیش ی همسایه داشتیم قسم میخورد میگفت برااینکه زندگی دخترم خراب نشه هر دوماه ی بار ی دعای دعوای زن و شوهری مینداختم تو حیاط ی پیرزن پیرمرد. امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7176 نه بابا من دلم دختر میخواد ف ال هاهمش میگن پسر البته خواب هایی که میبینمم تعبیرش پسر هست تعبیر خواب و فا.ل همه اش خرافاته دعا هم همینطور انشالله سالم و موفق باشه و قدمش خیر باشه واستون چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
اکسپکتورانت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 509 نگو شااید دعا باشه وا چه حرفا مسخره میزنی توگوگل سرچ کن ف ال ت اروت ۵کارتی که البته همش الکیه براشون گرفتن برای هردونفر عکس پسر اومدتهمتی که زدی به زن باردار فردا روز قیامت باید جوابگو باشی من اینا رومیشناسم که بخوام دعابگیرم بیفکر
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7176 اره نگید منم شنیدم بعضیا بخاطر حل مشکل خودشون بنام غریبه دعامیگیرن ما۲۰سال پیش ی همسایه داشتیم قسم م ... 😅😅😅بیچاره اون پیرزن پیرمرد فکر نکنم زنده باشن از دعوا احتمالا سکته کردن😑😑فقر فرهنگی و فقدان شعور چه ها نمیکنه چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی