2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم مادرمیخوام یه ف ال بگیرم ببینم درسته یانه چون برای خودم همش پسر میاد

با فا.ل جنسیت رو تشخیص میدی

سرگرمیه پس...گفتم نکنه میخوای دعا بگیری اینجا هنه تو کار دعان😑😑😑 و همه عاشق پسرن😑😑😑

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
با فا.ل جنسیت رو تشخیص میدیسرگرمیه پس...گفتم نکنه میخوای دعا بگیری اینجا هنه تو کار دعان😑😑😑 و همه ...

نه بابا من دلم دختر میخواد ف ال هاهمش میگن پسر البته خواب هایی که میبینمم تعبیرش پسر هست

اره نگید منم شنیدم بعضیا بخاطر حل مشکل خودشون بنام غریبه دعامیگیرن 

ما۲۰سال پیش ی همسایه داشتیم قسم میخورد میگفت برااینکه زندگی دخترم خراب نشه هر دوماه ی بار ی دعای دعوای زن و شوهری مینداختم تو حیاط ی پیرزن پیرمرد.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نه بابا من دلم دختر میخواد ف ال هاهمش میگن پسر البته خواب هایی که میبینمم تعبیرش پسر هست

تعبیر خواب و فا.ل همه اش خرافاته دعا هم همینطور انشالله سالم و موفق باشه و قدمش خیر باشه واستون

نگو شااید دعا باشه

وا چه حرفا مسخره میزنی توگوگل سرچ کن ف ال ت اروت ۵کارتی که البته همش الکیه براشون گرفتن برای هردونفر عکس پسر اومد

تهمتی که زدی به زن باردار فردا روز قیامت باید جوابگو باشی من اینا رومیشناسم که بخوام دعابگیرم بیفکر

اره نگید منم شنیدم بعضیا بخاطر حل مشکل خودشون بنام غریبه دعامیگیرن ما۲۰سال پیش ی همسایه داشتیم قسم م ...

😅😅😅بیچاره اون پیرزن پیرمرد فکر نکنم زنده باشن از دعوا احتمالا سکته کردن😑😑فقر فرهنگی و فقدان شعور چه ها نمیکنه