2777
2789
عنوان

پول آب برامون اومده

477 بازدید | 36 پست

۲۴۰۰ . با مدیر ساختمون بحثم شد گفتم‌نمیدم. دوماه پیش ۷۰۰ گرفت. الان پرو پرو میگه نخریدم اونسری رو جریمه ام شدیم گفتم‌خب مشکل خودته ما ک دادیم . اخه مگه میشه واسه ۵تا واحد نفری این مبلغ؟؟ میگه همه دادن شمام بدین حالا اینسری رو .گفتم من پول یامفت ندارم.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه واحدتون کنتور جدا نداره؟عکس از کنتور بگیر ببرم اداره آب ناحیه اتون ببین واسه چی انقد برات اومده ...

نه . آب مشاع . بیین مقصره چون هربار زیاد اومد گفتم‌کنتور ایراد داره اهمیت نداد. الانم میگم برو اداره آب بگو میگه حالا اینسری رو بدین تا بعر

سری قبل نریخته ،دوباره پول سری قبلو میخواد😐

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

تو پاشو برو اداره اب ببین اینقد اومده

بعدم پبلغ برا هر واحد براساس مصرفش متفاوت میاد همه انقد نمیدن

بقیشو بریز ۷۰۰ تومنم از مدیر ساختمان بگیرم

درضمن رفتی ادارع آب بگو تلفن خودتو برا کنتورت ثبت کنن دیگه پیامکش میاد واست خودت با گوشی پرداختش کن دیگه نیازی ب مدیر ساختمان نیس

خب مگه قبض رو نشون نمیده؟

نه . تازه نشونم بده میگه بدهکاریم میگم ما ک داده بودیم خب میگه درسته اما جریمه شدیم! میگم خب اونا ک ندادن جریمه رو بدن‌میگه حالا شما بدین اینسریم ...

هربار اینجوری میکنه 

نه . آب مشاع . بیین مقصره چون هربار زیاد اومد گفتم‌کنتور ایراد داره اهمیت نداد. الانم میگم برو اداره ...

نه بابا برای ساختمون ماهم زیاد میاد رفتیم گفتیم به مرکز می گن مشکلی نداره کنتور نیومدن هم ببینن می گن مصرف می کنید فقط خودتون بررسی کنید ببنید نشتی نداشته باشید و...

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

نه . تازه نشونم بده میگه بدهکاریم میگم ما ک داده بودیم خب میگه درسته اما جریمه شدیم! میگم خب اونا ک ...

تنها راهت اینه که بری اداره ی آب

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
نه . آب مشاع . بیین مقصره چون هربار زیاد اومد گفتم‌کنتور ایراد داره اهمیت نداد. الانم میگم برو اداره ...

نباید میرفتیم تو این ساختمان اگه مال خودتونه برید انشعاب جدا بگیرید 

۲/۵۰۰ مبلغی نیس برا ۵ واحد