پسرم ۱۳ سالشه دخترم ۱۱ اعصابمو داغون کردن دخترم عکس فرستاد دیدم خمخانه گردن و صورتش خونیه یه هفته نو ...
پسرت و تنبیه جدی بکن وگرنه چند سال دیگه نمیتونی جلوش و بگیری
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
داداش من تو خونه تنها میشدیم منو مینداخت تو انباری ک لامپ نداشت و تاریک بود صداشو حالت وحشتناک میکرد پشت در میگف جن های تو اتاق بخورینش. در هم میگرفت نمیتونستم باز کنم .همونجا سه بار از هوش میرفتم ب هوش میومدم 😑🤣
چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !? که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .