2777
2789
عنوان

امروز سر کلاس بودم زنگ زدم بچه هام 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 35 پست
پسرم ۱۳ سالشه دخترم ۱۱ اعصابمو داغون کردن دخترم عکس فرستاد دیدم خمخانه گردن و صورتش خونیه یه هفته نو ...

پسرت و تنبیه جدی بکن وگرنه چند سال دیگه نمیتونی جلوش و بگیری 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خونه هستید حرف شنوی دارن؟ آرومن؟

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

این چند ساعت که نیستی گوشی بده دستشون یا دستگاه بزار براشون بازی کنن

اصلا سر گوشی دعوا گرده بودن

اخه گوشی دادن خم مشکلات خودشو داره

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

داداش من تو خونه تنها می‌شدیم منو مینداخت تو انباری ک لامپ نداشت و تاریک بود صداشو حالت وحشتناک میکرد پشت در میگف جن های تو اتاق بخورینش.  در هم میگرفت  نمیتونستم باز کنم .همونجا سه بار از هوش میرفتم ب هوش میومدم 😑🤣

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

پسرت و تنبیه جدی بکن وگرنه چند سال دیگه نمیتونی جلوش و بگیری

اخه شوهرم هم یه جوریه اگه بهش بگم اینقدر بد رفتار میکنه که کار خراب تر میشه برای همین نمیتونم درست حسابی تنبیه کنم

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...