2777
2789

من کلا اینجوری نیستم که چندروز یبار یا زود به زود برم احوالپرسی ، خب آخه تهش اینه سلام خوبی چه خبر سلامتی ، خب که چی 🥲😂 بعد هیچکدوم دوستامم توقع ندارن یعنی اونقدرام صمیمی نیستیم که دم به دقیقه به هم پیام بدیم

اگه کاری چیزی باشه یا پیشنهاد بیرون که خب پیام میدیم ، یا مثلا گاهی کلیپ واسه هم میفرستیم...

کلا شخصیتم اینجوری نیست که یه روز در میون به دوست و آشنا پیام بدم و سراغ بگیرم نه اینکه بخوام از رو بی معرفتی چنین کاری کنم یا دوستشون نداشته باشم ، ولی خب لزومی نمیبینم

اونام همینجورن

ولی یه دوستام هر چندروز یبار پیام میده سلام خوبی چه خبر ، منم با خوبی جواب میدم یکمی چت میکنیم 

ولی امروز و چند بار دیگم به شوخی گفته : یعنی خوشم میاد تا من پیام ندم سراغی نمیگیری

🥴😂 بابا خب من شخصیتم اینجوری نیست یعنی اصن دست خودم نیس من با گوشی کار ضروریم داشته باشم میام سرش یادم میره کلا 

بعد احوالپرسی و سراغ گرفتنو که کلا یادم میره اصن 

لزومی نمیبینم انگار 

چیکار کنم

یبار بهش گفتم خب آخه پیام بدم چی بگم 🥲😂

بعد گفت ، باشه منم پس دیگه پیام نمیدم 

مزاحمت میشم

بنظرتون من خیلی آدم بی حس و بی معرفتیم ؟ یعنی کارم اشتباهه ؟ 

عاشق خوابم 🦥💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی درک میکنم شخصیتا متفاوته اون شخصیتش جوریه که حالش با اینکار خوبه ، ولی کاش دیگه ناراحت نمیشد� ...

خب  تو هم اگ واقعا دوسش داری  چن وقتی ی بار بگو سلام خوبی  دیگه اون خودش چت ادامه میده