2777
2789

سلام. اول از همه مرسی که وقت گذاشتین. 

من خیلی وقته شاید سالهاست که به نینی سایت سر میزدم به عنوان مهمان ولی الان به راهنماییتون احتیاج داشتم و ثبت نام کردم. 

من چند ماهه ساکن فردیس کرج شدم و اینجا هیچکسی رو نمیشناسم. یه دکتر خوب که وقت بزاره واسه مریضشو سرسری نگذره بهم معرفی کنید لطفا. بعد اینکه فهمیدم باردارم رفتم با کلی استرس و سوال یجا دکتر کلا ۳دقیقه هم وقت نذاشت هیچ کاری هم نکرد حتی نپرسید مریضی خاصی داری یا نه فقط اسیدفولیک داد و گفت دو هفته دیگه برم دوباره. اصلا حس خوبی ندارم. چون سابقه دوقولو زایی و فشار خون داریم خانودگی. لطف میکنید تجربه تون رو بهم بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر محتسبی طالقانی  نغمه نوروزی ام شنیدم خوبه  دکتر زنوزی  اما اینا همه طالقانی ا ...

دکتر محتسبی شماهم تعریف شنیدید؟ من مریضشم یک باررفتم باز قراره برم خداکنه جواب بگیرم ازش

من هیچ مشکلی نداشتم ن کیست ن عفونت و ن هیچ بیماری دیگه ولی باردارم نمیشدم شوهرمم آز داده بود و سالم بود خیلی دکتر رفتم فریبا یحیی زاده محتسبی نوشین جعفری و چندتا دیگه ک اسمشون یادم نیست یا چندتا چندتا ویزیت میکردن یا دو دقیقه ای بود یا اصلا نپرسیده برام عکس رنگی و کلی چرت و پرت مینوشتن اخر سر رفتم پیش ملیحه قدس روحانی تو چهارراه طالقانی خدا حفظش کنه ارووم متین پرونده تشکیل داد استرسو ازم دور کرد گفت هرچی آزمایش و سونو دادی بیار ک ی بار دیگه الکی نفرستمت بری هزینه بر نباشه سومین جلسه باردار شدم

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون
من هیچ مشکلی نداشتم ن کیست ن عفونت و ن هیچ بیماری دیگه ولی باردارم نمیشدم شوهرمم آز داده بود و سالم ...

وای خدارو شکر چه عالی تبریک میگم. کدوم بیمارستان میره؟ واسه زایمان؟ چند نفری ویزیت میکنه؟ خودش سونو داره؟ ببخش سوالام زیاد شد

ن تکی ویزیت میکنه خودشم سونو داره و واجب باشه انجام میده خیلی خوش برخورد و با صبر و حوصله هست ی چی میگی چند وقت بعد تو ذهنشه بیمارستان کسری و مریم هست.در کل خییییلی عالیه

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون