2777
2789

سر پسرم مثل دلستر کف کرد که درست بود شر دخترم واکنش نداد که بازم درست بود حالا شر این بارداریمم واکنش نداره به نظرتون اونا شانسی بوده یا درسته اینم و نینی دختره؟ بچه ها این سومی ناخواسته بود اما دلم میخواد پسر باشه لطفا نریزید سرم فقط به سوالم جواب بدید و از تجربیاتتون بنویسید

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند

من ترجیح میدم تا سونو صبر کنم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری؟

نه اگه باردار باشم حتی تو بارداری هم این کارو کردم 

اینکه دوست داری پسر باشه بد نیست اما اگه دختر بود و باز ناشکری کنی بده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خدا منو ببخشه نمیتونم به این افکارم تسلط داشته باشم فکرم نکنید دخترمو دوستش ندارم قلب خونمونه یه دختر قشنگ و شیرین زبون که من و باباش میمیریم براش اما الان هم ناخواسته حاملم شرایط روحیم ریخته به هم هم نمیدونم چرا پسر میخوام منه احمق

ومنی که زمین وزمان روبهم دوختم وکلی نذرونیازوالتماس که دختر بشه امامطمعنم پسره یه فالگیر هست روبیکاد ...

اخه فالگیر واقعا اعتقاد داری من عمرا و اصلا 

از کجا مطمئنی پسره

ترایب زایمان مادرت رو در نظر بگیر. و اینکه خودت دختر چندمی. من مثل مادرم ی دختر و دوتا پسر شدم. البت ...

ما چهار تا بچه من اولیم و تک دختر ۳ تا داداش کوچکتر هم دارم

خدا منو ببخشه نمیتونم به این افکارم تسلط داشته باشم فکرم نکنید دخترمو دوستش ندارم قلب خونمونه یه دخت ...

خجالت نکش و عذاب وجدان نداشته باش از اینکه پسر دوس داری. ولی وقتی جنسیتش معلوم شد دیگه قبولش کن و دوسش داشته باش

این روش های خونگی اصلاااا معتبر نیستن.برای دوست من کلا برعکس بود این قضیه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
پسر تاج پادشاهی میزاره؟من خودم پسر دارم بچه بعدی نمیخوام ولی اگه ناخواسته باشه قطعا میخوام دختر باشه

نه والا نمیزاره من از هردوش دارم هر دو نور چشمامن نمیدونم چه مرگمه