سر پسرم مثل دلستر کف کرد که درست بود شر دخترم واکنش نداد که بازم درست بود حالا شر این بارداریمم واکنش نداره به نظرتون اونا شانسی بوده یا درسته اینم و نینی دختره؟ بچه ها این سومی ناخواسته بود اما دلم میخواد پسر باشه لطفا نریزید سرم فقط به سوالم جواب بدید و از تجربیاتتون بنویسید
صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اگه باردار باشم حتی تو بارداری هم این کارو کردم
اینکه دوست داری پسر باشه بد نیست اما اگه دختر بود و باز ناشکری کنی بده
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خدا منو ببخشه نمیتونم به این افکارم تسلط داشته باشم فکرم نکنید دخترمو دوستش ندارم قلب خونمونه یه دختر قشنگ و شیرین زبون که من و باباش میمیریم براش اما الان هم ناخواسته حاملم شرایط روحیم ریخته به هم هم نمیدونم چرا پسر میخوام منه احمق
صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند
خدا منو ببخشه نمیتونم به این افکارم تسلط داشته باشم فکرم نکنید دخترمو دوستش ندارم قلب خونمونه یه دخت ...
خجالت نکش و عذاب وجدان نداشته باش از اینکه پسر دوس داری. ولی وقتی جنسیتش معلوم شد دیگه قبولش کن و دوسش داشته باش
این روش های خونگی اصلاااا معتبر نیستن.برای دوست من کلا برعکس بود این قضیه
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))