2777
2789
عنوان

هنوز استرس نحس کنکور تو وجودمه 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 63 پست
من شبای امتحانی این شکلی میشدم اگر شب امتحان راحت میخوابی پس مشکلی نیست

خواب و که تو همه شرایط زندگیم هست حتی بدبخت ترین آدم دنیا بشم هیچ وقت از خوابم نمی‌زنم ولی وقتی استرس میگیرم تپش قلب میگیرم و دستام می لرزه برای همین اذیت میشم ولی وقتی وارد حوزه امتحان میشم آروم میشم اما قبلش خیلی بهم فشار وارد میشه 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

من الان سر کوچکترین مسائل سریع تپش قلب میگیرمیه بیرون ساده میخوام برم تپش قلب میگیرم بخاطر فکر و خیا ...

واقعا نمیدونم گناهمون چی بود که الان اینجاییم 

بخدا انقدر حسرت میخورم دخترای همسن ما اونور دنیا دغدغه شون رنگ لباس و پارتیه ما هم باید اینطوری نابود بشیم 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب و که تو همه شرایط زندگیم هست حتی بدبخت ترین آدم دنیا بشم هیچ وقت از خوابم نمی‌زنم ولی وقتی استر ...

پس تا زمانی که رو کیفیت نمرات و نتایجت تاثیر نذاشته استفاده نکن

منم بخاطر همین عوارض پشت نموندم با اینکه رتبم افتضاح شد ولی هرچی بیارم میرم 

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

تترازم شد تقریبا ۸۹۰۰ و رتبم تقریبا ۴۶۰۰...میخواستم پزشکی و داروسازی یا بینایی سنجی آزاد و پردیس این ...

منابعتون برای زیست چی بود؟ میشه منو راهنمایی کنید چطور بخونمش؟ بقیه درسا چطور؟ ممنون 

مرسی عزیزم منم برا شما و همه کنکوری ها صلوات فرستادم ❤️

براتون صلوات فرستادم. سعی کنید خودتونو به کارای مختلف مشغول کنید. باشگاه خرید سفر و ...

میشه بگید زیست چطور خوندین؟ منابعتونو میگین؟ بقیه درسا چطور؟ ممنون

منابعتون برای زیست چی بود؟ میشه منو راهنمایی کنید چطور بخونمش؟ بقیه درسا چطور؟ ممنون

ممنبع برای زیست آیکیو جامع و خیلی سبز جامع بود . برای فیزیک هم آیکیو جامع و خیلی سبز جامع . شیمی آیکیو جامع .  ریاضی ایکیو و خیلی سبز جامع . برای زیست و شیمی من خودم اول کتاب رو مطالعه میکردم خوب بعد تست میزدم از رو کتاب ها و بعد میرفتم آزمون قلمچی مثلا مرتبط باهاش رو میزدم . برای ریاضی و فیزیک هن جزوه استادای مورد علتقم رو میخوندم بعد تست میزدم و بعد آزمون 

تترازم شد تقریبا ۸۹۰۰ و رتبم تقریبا ۴۶۰۰...میخواستم پزشکی و داروسازی یا بینایی سنجی آزاد و پردیس این ...

ببخشید عزیزم میشه یه سوال بپرسم با این رتبه نمیشه فیزیو اورد؟

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

ببخشید عزیزم میشه یه سوال بپرسم با این رتبه نمیشه فیزیو اورد؟

وواقعیتش نمیدونم عزیز . خیلیا میگن پزشکی هم میارن خیلیا میگن حتی بینایی هم نمیاری . خودم فکر میکنم هیچی نیارم . ولی خوب...باید منتظر جواب ها موند ببینیم قبولی ها چجوره

براتون صلوات فرستادم. سعی کنید خودتونو به کارای مختلف مشغول کنید. باشگاه خرید سفر و ...میشه بگید زیس ...

مرسی عزیزم 

زیستو من ۵۰ درصد زدم اول فیلمای حنیف عظیمی دیدم بعدش آیکیو گاج و پینوکیو تست زدم 

فیزیک هم ۵۱ درصد کار خاصی نکردم 

شیمی و ۲۱ زدم کار خاصی نکرده بودم

ریاضی هم ۲۶ درصد با معین کرمی خونده بودم

نهایی چطور؟ خیلی سبز جامع منظورتون پینوکیو برای زیست؟

خیلی سبز جامع ، نه پینوکیو . البته که بیشتر ایکیو جامع میزدم . برای نهایی هم فقط و فقط کتاب رو خوندم اصلا چیز اضافه نخوندم .  نمونه سوالات نهایی سال های پیششم میخوندم