2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مغزیجات رامیسوزونم و بادستم نرم میکنم میمالم یاپودرمیکنم میریزم توروغن زیتون بمونه بعدمیمالم.گردوفندق بادوم بادوم زمینی پسته تخم کدو تخم افتابگردون بنظرم خوبه ولی مداومت میخواد ی سال بذار جلو اینه و هرروز بمال .گرمه واگه کسی میگرن داشته باشه و ب گرمی حساس باشه سر دردمیاره 

دیدی دوتا ابرو توبعضیا قرینه نیس با این روغنا اینقدر توی دنباله یکیش کشیدم ک چندتا دراومد والان دیگه ...

ممنون میدم مادر بزرگ برام درست کنه بلده😍😂

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

روغن فندوقخودم جواب گرفتمابروهام نووجونی خیلی کم پشت بود الان پر شده

عطاریا بگم روغن فندق؟ 

الان نمیدونم کدوم استفاده کنم

یکی گف خاکستر مغزیجات با روغن زیتون

یکی گف روغن سیاهدانه

شما هم گفتی روغن فندق کدوم بگیرم😂

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

عطاریا بگم روغن فندق؟ الان نمیدونم کدوم استفاده کنمیکی گف خاکستر مغزیجات با روغن زیتونیکی گف روغن سی ...

راستش من روغن های زیادی زدم ک جواب نداده

فقط روغن فندوق

اونم باید اصلشو پیدا کنی اورجینالشو

این برای من جواب داد نمیدونم😂🤦🏻‍♀️

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

ممنون میدم مادر بزرگ برام درست کنه بلده😍😂

فقط خاکستر مغزیجات رانریزی توروغن زیتونا خودشا بمال.اون ی مدل دیگه بود مغزیجات را بریز توهاونگ پودربشه بریز توروغن زیتون بعدازچندوقت ک خوب قاطی شدن بمال.روغن هرکودومم اگر جایی اصلشا سراغ داری بخری خوبه روغن فندق و گردو هرکودوم ب تنهاییم بمالی خیلی خوبه