2777
2789

جوگیر شدم بیشتر از چیزی که مد نظرم بود خریدم بعدش خوشحال شدم انقدر که گرون شد😂

الان خوشحالم که اون موقع جو گرفتم🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از پارسال تا امسال همه چیز هم با همین نسبت گرون شده 

فکر نمیکنم جای شادی باشه 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

از پارسال تا امسال همه چیز هم با همین نسبت گرون شده فکر نمیکنم جای شادی باشه

شاد که نیستم واقعا شادی نداره جون این فاجعه اقتصاده و ولی جای شادی هم داره چون ضرر نکردم و برد کردم چیزی رو خریدم که با گرونی گرون شد و مال من ارزشش حفظ شد ولی از جوگیریم خوشحالم حداقل پولم ارزشش حفظ شده

بله بقیه چیزام گرون شده ولی ارزش پولم حفظ شد 

نه عزیز طلا فیزیکی خریدمبه اینا اعتمادی ندارم

فیزیکی که خیلی خوبه 

اما برا رقمای کوچیکی که تو حسابه برا اینکه ارزشش حفظ شه طلاین خیلی خوبه خودم چن وقته ازش استفاده میکنم مورد اعتماده

شاد که نیستم واقعا شادی نداره جون این فاجعه اقتصاده و ولی جای شادی هم داره چون ضرر نکردم و برد کردم ...

دعا کنید همه تو شرایطی باشن 

بتونن همه نیاز هاشونو برآورده کنن 

هر چه طلا دلار بالا بره بقیه اقلام از خوراکی تا... بالا میرن 

امیدوارم به شادی استفاده کنید از پول یا طلا هاتون 

بازم نفروشید پس انداز فقط طلا خوبه در دراز مدت 

بمونه برای شخص خودتون 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد