2777
2789

تو محل کار یه عقده ای هست علاوه بر اینکه پشت سر همه بدگویی میکنه ، با منم به طور ویژه ای دشمنی داره

و اصلا دلیل دشمنیشو نمیفهمم

بهترین برخورد با همچین آدمی چیه؟

به شدت هم اهل بدگویی و تهمت زدن هست

و متاسفانه بخاطر فن بیان خوب و مقداری شوخ طبعی که داره آدما برای معاشرت بهش جذب میشن و حتی بعضا دروغ ها و توهمات ذهنی خودش و تهمت هاشم باور میکنن چون بلده چجوری با زبون آدما رو فریب بده هرچند هیچکسم عمیقا از این ادم خوشش نمیاد

چجوری رفتار کنم؟

این شخص تو تمام صحبت های جمعی هست و حضور داره و اگه بخوام جایی که اون هست من نباشم عملا من تنها میمونم‌

تو هر شیفت هم کلا ۳ ، ۴ نفریم یعنی اینجوریم نیست بتونم ببا کسای دیگه ای فقط صحبت کنم و با این نکنم

درکل چجوری رفتار کنم که خودش بکشه از من بیرون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت می کنم عزیزم  واقعن بد جوره ادکم اینجوری هر کاری بکنی زرش رو می زنه من تجربه شخصی خودم رو به شما می گم من اشتباه کردم محلش نزاشتم و بی توجهی کردم کلی پشت سرم حرف زد راه درستش اینه با اینجور ادمهای انگل و دوزاری ظاهراً دوستی کنی این برای من تجربه شد 

نقطه ضعف دستش نده حوری رفتار کن انگار به هیچ جات نیست یکی دوبار چیزی گفت یه نگاه تحقیر امیز از سرتاپاش بنداز بعد یه پوزخند بزن اگه میتونی یه اتو ازش بگیر بعد غیر مستقیم به روش بیار ازت بترسه

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

یعنی دقیقا چیکار کنم؟

مثلا مدام زیرآبشو بزن، اگه چیزی گفت همونجا تو جمع برین بهش، پشت سرت چیزی گفت که به گوشت رسید یه جا خلوت گیرش بیار حالشو بگیر، همچین آدمایی با بی محلیت بیشتر قدرت میگیرن فک میکنن ترسیدی

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40