2777
2789
عنوان

نماز خونا

308 بازدید | 38 پست

سلام به همه .

دختر خانم های مجرد و یا خانم های متاهل نماز می‌خونید ؟چه حسی دارید؟

چیشد رو به نماز آوردید ؟

اگه نماز بخونیم با پسر هم چت کنیم تو مجازی اشکال دارع؟,شما چی مجردها نماز می‌خونید با پسرا هم حرف میزنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرعی بخای در نظر بگیری 

مث تکلیف نصفه نیمس

یکارشو میکنی یکیشو نه 

سود انجام یکیشو میبری

ضرر انجام ندادن یکیشو میخوری

من با حرف زدن با پسر مشکل ندارم تا جای ک اسیب نزنه 

نمازتو بخون حواست ب روابطتت هم باشه

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

از ایت الله بهجت پرسیدن چه نمازی بدرد اون دنیا میخوره یعنی اون دنیا دستگیر ادم میشه گفتن نمازی که بدرد همین دنیاتم بخوره نماز صبی که خوندی اگر تا ظهر تونست تورو از گناه دور کنه اون دنیا هم میتونه از عذاب دورت کنه و همینطور نماز ظهر و عصر و مغرب و عشا حالا بشین ببین نمازی که میخونی چقدر تو این. دنیا دستگیرته همونقدم تو اون دنیا میتونه کمکت کنه

یه مدت توهم خودکشی داشتم ولی عقایدم بهم اجازه نمی‌داد منم به خدا میگفتم خودت بکشم نماز خیلی ارومم میکنه الان حالم بهتره وقتی میفهمی دردات آرزوی یه عده ایه بیشتر شکر گزار میشی

سلام عزیزدلم

ببین نمازتو باید با توجه بخونی

اگه بفهمی داری چیا به خدا میگی خودبخود سمت هرکاری که خدابهمون گفته ممنوعه نمیریم

اونجا که میگی میخوام منو شبیه بنده های خوشبختت کنی که همه چی بهشون دادی نه مول اونایی که بهشون غضب کردی و باهاشون قهری

غیرالمغضوب علیهم

خب اگه من نماز بخونم راه به راه به بنده های خدا درپغ بگم مسخره شون کنم پشت سرشون حرف بزنم تهمت بزنم با جنس مخالف دوست باشم در قالب غیرازدپاج و اینامنم میشم مثل اون بنده هایی که خدا بهشون غضب کرده

نعوذ بالله انگار که بخوای خدارو دست بندازی

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺