2777
2789

من تقریبا شش ماه پیش آزمایش دادم ذخیره تخمدانم 2 بود الان دوباره آزمایش دادم ذخیرم شده 0/85 اگه بخوام برم سراغ ivf امیدی هست باردار بشم آخه خیلی یهویی ذخیرم کم شده با اینکه ورزشم انجام میدم رژیمم گرفتم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز استرس نداشته باش باردار میشی

آخه من 23 سالمه ولی خیلی ذخیرم سریع داره میاد پایین نگرانم دو ساله اقدام کردم برای بارداری iui هم انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم دیگه فقط امیدم به ivf 

من توی آزمایشگاه خصوصی انجام دادم 1600 ولی دولتی حدودا 400 تا 500 میشه

فقط ذخیره تخمدان به تنهایی ۱۶۰۰؟ 

من دکتر چند مورد هورمونی برام نوشت آزمایشگاه خصوصی رفتم کل مبلغ ۲/۴۰۰ بود که بیمه کم کرد ولی ذخیره تخمدان ۱۸۰ تومن آزاد حساب شد

فقط ذخیره تخمدان به تنهایی ۱۶۰۰؟ من دکتر چند مورد هورمونی برام نوشت آزمایشگاه خصوصی رفتم کل مبلغ ۲/۴ ...

نه گلم من رفتم خصوصی ذخیره رو دادم 1600 چندتا هورمونی دیگه ام داشتم جمعا با هم شد 2200

دولتی ام رفتم پرسیدم آزمایش پرولاکتین و ویتامین دی و ذخیره تخمدان یه آزمایشم برای کم خونی بود گفت جمعا میشه 800

نه گلم من رفتم خصوصی ذخیره رو دادم 1600 چندتا هورمونی دیگه ام داشتم جمعا با هم شد 2200دولتی ام رفتم ...

آهان، برای من با بیمه اینجوری حساب شده پس

چون ۶،۷ مورد بود ۲،۴۰۰

چکاپ عمومی هم که ویتامین دی و اینا شاملش بود ۳ تومن شد کلش

اگه AMH پایین باشه باید زود اقدام کنیچند سالتع؟

23 سالمه دوساله اقدام کردم برای بارداری دارو مصرف کردم iui هم کردم ولی نشده تازه تصمیم گرفتم برم ivf ولی میترسم این دفعه ام نشه آخه توی شش ماه ذخیرم از 2 اومده 0/85

23 سالمه دوساله اقدام کردم برای بارداری دارو مصرف کردم iui هم کردم ولی نشده تازه تصمیم گرفتم برم ivf ...

سن پایینت بزرگ‌ترین امتیازه کیفیت تخمک‌هات بالاست.

AMH پایین یعنی تعداد تخمک کمتره، اما کیفیتشون خوبه.

IUI معمولاً در ذخیره پایین جواب نمی‌ده؛ IVF انتخاب درستی هستش

با IVF حتی با تخمک‌های کم هم شانس بارداری داری (حدود ۳۰–۴۰٪ در هر سیکل برای سن تو).

روند کاهشی ذخیره‌ت سریع بوده پس بهتره هرچه زودتر اقدام کنی.

ممکنه یکمی بیشتر از یه سیکل IVF لازم بشه.

نترس، چون هنوز امید هست فقط زمانتو از دست نده عزیزم