2777
2789
عنوان

نظرتون راجب حيوون خونگي چيه؟؟

193 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها جون من شرايط بچه دار شدن ندارم.به خيلي دلايل حالا خواستيد ميگم.

ولي به شدت علاقه دارم به بچه اصن يه وضعيت وحشتناكي .درحدي كه خيلي اوقات دعوامون سر اينه (دعوا با شوهرم) كه چرا اينقدر اينقدر براي بچه هاي مردم علي الخصوص توي خيابون عكس العمل نشون ميدم.خب واقعا علاقه عجيبي به بچه دار شدن دارم.ولي نميتونم.

به نظرتون چه كنم؟؟اين حسم با نگهداري از يه حيوون خونگي بر طرف ميشه؟؟

البته يه وقت كسي بهش برنخوره من منظورم اين نيست بچه مثه حيوونه ولي خب اون حس رو شايد توي من برطرف كنه تا اون موقع كه شرايط بچه دار شدنم جور بشه.حالا هر كس كه موافقه بي زحمتاسم حيوونى كه به نظرش خوبه رو پيشنهاد بده

🙄🙄

مثل نارگیل به داداش و مامان باش حسادت نکنه خوبه.مشکلی نیست 😐😐

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیوون خونگی خیلی خیلی خوبه. نمی دونم بتونه جای بچه رو پر کنه یا نه. ولی من یه مدت دو تا سگ داشتم بهترین دوران عمرم بود. گرم و نرم و مخملی و مهربون و شیطون بودن 

مامان من که خیلی مقید و معتقده عاقشون شده بود  

و جالبه که از نقطه نظر روانشناسی افسردگی رو از بین میبره

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

شوهرم با هزار التماس یه کاسکو آورد که خیلی هم بامزه بود و خیلی هم حرف می‌زد یعنی بیشتر وقتها دیگه زر میزد. فقط پراش می‌ریخت تو خونه منو روانی می‌کرد. یه روز حمام رو شستم رفتم بیرون اومدم دیدم رفته تو حمام رو به گند کشیده گفتم من زن نیستم امروز تو رو نفروشم.اگهی کردم دیوار تا عصر فروختمش با پولشم رفتم فرش کناره خریدم شب شوورم اومد گفت فرش از کجا؟ پس کاسکو کو؟؟ 😏😏 در کل من تحمل هیچ حیوونی ندارم. حیوون خونگی یعنی مورچه. بی سروصدا و کثیفی. از همون گوشه خونه ردیفی میرن و میان. تازه کمک به تمیزی هم میکنن. اونام وقتی زیادی پررو میشن یه تار و مار خالی میکنم تو کله شون 😁😁

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#