2777
2789
عنوان

چه جوری اینقدر دقیق حساب نگه میدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 39 پست
خب دونستنش خیلی بهتره تا ندونستن.....منم آپش رو دارم و هم اینکه غافلگیر نمیشم و برای متاهلها برای تخ ...

من سه تابچم هرسه محصول اولین روز بعد پریودن ولی جنسیتاشون فرق داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تابچم هرسه محصول اولین روز بعد پریودن ولی جنسیتاشون فرق داره

همین حرف شما یعنی حساب و کتاب روزای پریودی تون دستون بوده همچین هم بی حساب وکتاب نبودید

درخت از ریشه آب میخوره آدم از ذاتش
آره هم اون هم روزای دیگه مثل اول و وسط و آخر ماه قمریبالاخره مهمه چه روزایی باشه تو سیکل

خوبه دقت داری من توجه نکردم به این چیزا یکیش سقط شد خواهرم گفت شاید چون این‌چیزارا لحاظ نکردی

خب درک نمیکنم چرا باید فکرمو مشغولش کنم .به جزموقع اقدام که بالاخره آدم میخوادببینه به ثمررسیده یانه ...

برا سلامتی هست دیگه 

به موقع پریود شدن برا خانم ها مهم 

دختر خواهرم جا به جا شده بود پریودش 

اهمیت نمی‌داد 

با اصرار فرستادیم چکاب کرد 

دید کیست چهارسانتی داره تو تخمدان 

خب اگر از همون اوایل تاخیر انجام میداد 

کیست هم تا این حد رشد نمی‌کرد

حالا این یک مورد هست 

نمیگم حتما کیست برا همه هست 

خوبه دقت داری من توجه نکردم به این چیزا یکیش سقط شد خواهرم گفت شاید چون این‌چیزارا لحاظ نکردی

نه ربطی به سقط نداره

ولی در مورد چیزای دیگه حالات روحی روانی بچه و اینا تاثیر داره

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...