2777
2789
عنوان

خانما دخترم برای اولین بار پریود شده کلاس چهارمه

| مشاهده متن کامل بحث + 12164 بازدید | 263 پست
ما مجبور بودیم بزنیم عزیزماخه توی ۸ سالگی خیلی زوده برای پریود شدن.اصلا خودتو سرزتش نکن به خاطر امپو ...

اره واقعا مجبور بودیم من اوایل شب و روز فقط گریه میکردم باور کن بعد سه سال هنوز کنار نیومدم‌..اتفاقا آمپول دختر منم فقط استان داشت که ما شهرستانیم هرماه استرس و خودخوری نکنه گیر نیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا مجبور بودیم من اوایل شب و روز فقط گریه میکردم باور کن بعد سه سال هنوز کنار نیومدم‌..اتفاقا ...

اوف

منم که تهرانم از این سره شهر تا اون سر شهر میرفتیم برای پیدا کردنش

چقدر سختی کشیدیم منو همسرم سره بچه

خا کنه روزهای راحت بچه داری هم روی خودشو به ما نشون بده.

ما سره هر دوره ای از رشدش عذاب کشیدیم و سختی

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
چرا دکتر براش هورمون رشد نزد؟؟ به نظرم باید همراه ضد بلوغ هورمون رشد میزد قدش به ۱۵۰ میرسوند بعد آمپ ...

یه دوره زدیم ولی متاسفانه تاثیر چندانی نداشت

شما هم هورمون زدین؟

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
اوفمنم که تهرانم از این سره شهر تا اون سر شهر میرفتیم برای پیدا کردنشچقدر سختی کشیدیم منو همسرم سره ...

انشالله عزیزم..میتونم بپرسم خودتون هم بچه دارید یا نه؟؟ البته اگه دوست داشتی جواب بده قصد فضولی ندارم عزیزم 

انشالله عزیزم..میتونم بپرسم خودتون هم بچه دارید یا نه؟؟ البته اگه دوست داشتی جواب بده قصد فضولی ندار ...

نه نداریم

یه دوره زدیم ولی متاسفانه تاثیر چندانی نداشتشما هم هورمون زدین؟

دکتر دختر من (البته دکتر خوبی هم نبود)الآنم نظرش این بود ادامه بدم ولی خودم صلاح دیدم قطع کنم چون هم قدش خوب بود هم حدود سه سال براش تزریق کردم بیشترش عوارض داره 

زنده باشه عزیزم انشالله شاهد عاقبت بخیری و موفقیتش بشی

ممنون عزیزم شما هم همینطور

برامون دعا کن ❤️

دکتر دختر من (البته دکتر خوبی هم نبود)الآنم نظرش این بود ادامه بدم ولی خودم صلاح دیدم قطع کنم چون هم ...

کار خوبی کردی

کلا این امپولا حداکثر تا ۳۶ ماه باید زده بشه

یه دوره زدیم ولی متاسفانه تاثیر چندانی نداشتشما هم هورمون زدین؟

دختر من از دکتر شانس نیاورد اول یه دکتر بردم آب پاکی ریخت رو دستم گفت بچت حتی اگه هورمون رشد بزنه به ۱۵۰ نمی‌رسه خیلی ما رو ترسوند خداوند لعنتش کنه حلالش نمیکنم ..دکتر دومی بهتر بود ولی مدت زمان آمپول رو زیاد میکرد مثلا بیشتر از سه سال

کار خوبی کردیکلا این امپولا حداکثر تا ۳۶ ماه باید زده بشه

من اول ۹ تا زدم بعد از ترس عوارض سر خود قطع کردم بعد پنج ماه از ترس پریود دوباره شروع کردم من وسواس فکری دارم .‌بغد ادامه دادم تا برج سه حدود ۲۸ تا فک کنم براش زدم 

دختر من از دکتر شانس نیاورد اول یه دکتر بردم آب پاکی ریخت رو دستم گفت بچت حتی اگه هورمون رشد بزنه به ...

ایشالا رشدش بیشتر میشه

دیگه کاری که از دستمون برمیومد انجام دادیم

توکل بخدا

من اول ۹ تا زدم بعد از ترس عوارض سر خود قطع کردم بعد پنج ماه از ترس پریود دوباره شروع کردم من وسواس ...

دختر من ۳۶ تاشو کامل زد

قد دخترت خوبه

یه چند ماه صبر کن اگر روند افزایش قدش خوب نبود یا دیدی علائم داره شروع میشه یه ۸ تا دیگه هم میتونی بزنی