2777
2789
عنوان

خانما دخترم برای اولین بار پریود شده کلاس چهارمه

| مشاهده متن کامل بحث + 12175 بازدید | 263 پست
بچس ، مطمئنن خجالت میکشه و با بقیه راحت نیست ، مادرش باید بره بهش سر بزنه

بله پد همراه داره صبح هم که رفت گذاشتم براش.دوتا دختر کوچیک دارم بیدارن.بخوابن میرم یه سر.البته در حد لکه هستش

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
چرا؟

من فکر کردم امروز توی مدرسه پریود شده

دوباره خوندم انگار قبلا توی خونه پریود شده

ولی اگر روز اولش بود مدرسه نمیرفت بهتر بود

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم خودمم همین سن شدم بعدش پانزده سانت بلند شدم با همین قد دخترم.دخترم الان ۱۵۲ هستش.باز میبرم ...

درسته

خواهر زاده های منم تو سن 12و ده پربود شدن

ولی ماشالا بعدش خیلی خوب قد کشیدن

به تغدیه و ورزش هم ربط داره

چون والبیال میرفتن و تغذیه خوبیم داشتن مشکلی تو قد کشیدن نداشتن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بله پد همراه داره صبح هم که رفت گذاشتم براش.دوتا دختر کوچیک دارم بیدارن.بخوابن میرم یه سر.البته در ح ...

اره اوایل در حد لکه

نگرانی نداره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

براش هدیه هم بخرید حتما

باید حس خوبی بهش دست بده...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
من فکر کردم امروز توی مدرسه پریود شدهدوباره خوندم انگار قبلا توی خونه پریود شدهولی اگر روز اولش بود ...

نه دیروز شد.از قبل آمادگیش و داشتیم یعنی کامل میدونست واس همین شوکه نشدیم و با آرامش برخورد کردیم.

دخترتون چاق هست ؟ علائمش از کی شروع شد ؟

نه اصلاااااا چاق نیست خیلی هم لاغره

علائمش از چهارم شروع شد تابستوت امسال پریود شد

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
دوست منم سوم دبستان شد . همسایمون هم بود مامانش میگف هواشو داشته باش اونجا . یادمه کشیک میدادم ک بره ...

سوم دبستانننن😐😐😐😐😐😐😐

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

خودت و دخترت هیکلی هستین ؟ علائمش از چند سالگی شروع شد ؟ منم دخترم یه خورده چاقه ۸ سالشه . سینه داره ...

حتماً دختر گلتون تپلیه

وگرنه وقتی سینه رشد میکنه یه گرد سفت مانند وقتی سینه رو لمس میکنید باید حس بشه

از یک تا دو سال بعد در اومدن موهای زائد و جوانه زدن سینه زمان پریود هست

دختر منم سینش ی کوچلو دراومده دیشب می‌گفت میخاره دردم می‌کنه  هنوز کلاس دو هم هستش یعنی ممکنه اونم کلاس چهار پریود بشه 😥😫

راهی هست ک اگه انجام بدیم دیرتر ب بلوغ برسن؟؟؟

علاعمش چی بود؟

رشد سینه و موی زائد.البته موی زیربغل تازه دراومده یکم.ولی رشد قد ناگهانی هم داشت بچم یعنی از عید تا حالا تقریبا ۸ سانت قد کشید. الان دقیق نمیدونم ولی ۱۵۲ به بالاست

مامانم ۱۵۵ هستش هم قدن