الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم خودمم همین سن شدم بعدش پانزده سانت بلند شدم با همین قد دخترم.دخترم الان ۱۵۲ هستش.باز میبرم ...
درسته
خواهر زاده های منم تو سن 12و ده پربود شدن
ولی ماشالا بعدش خیلی خوب قد کشیدن
به تغدیه و ورزش هم ربط داره
چون والبیال میرفتن و تغذیه خوبیم داشتن مشکلی تو قد کشیدن نداشتن
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بله پد همراه داره صبح هم که رفت گذاشتم براش.دوتا دختر کوچیک دارم بیدارن.بخوابن میرم یه سر.البته در ح ...
اره اوایل در حد لکه
نگرانی نداره
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
رشد سینه و موی زائد.البته موی زیربغل تازه دراومده یکم.ولی رشد قد ناگهانی هم داشت بچم یعنی از عید تا حالا تقریبا ۸ سانت قد کشید. الان دقیق نمیدونم ولی ۱۵۲ به بالاست
مامانم ۱۵۵ هستش هم قدن
برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم