2777
2789
عنوان

خانما دخترم برای اولین بار پریود شده کلاس چهارمه

| مشاهده متن کامل بحث + 12156 بازدید | 263 پست
عزیزم قدش چند سانته ؟می‌دونستی فقط تا چند ماه بعد پریودی فرصت دارید اگر دخترتون قدش کوتاه بهش برسید ...

نه عزیزم خودمم همین سن شدم بعدش پانزده سانت بلند شدم با همین قد دخترم.دخترم الان ۱۵۲ هستش.باز میبرم دکتر حتما.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این سن خیلی سخته من سوم راهنمایی بودم بازم اصلا بلد نبودم چطوری تو پریود مراقبت کنم از خودم چه بچه ساده ای بودم تو این مسایل 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

قدش چقدر؟چند وقت قبلش موهای بدنش دراومده بوده؟میشه بهم بگی تو رو خدا، دختر منم سوم، موهای بدنش دراوم ...

از یک تا دو سال بعد در اومدن موهای زائد و جوانه زدن سینه زمان پریود هست

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

اخی خیلی کوچیکه که چراانقدرزودشده

خودمم همین سن شدم به خودم رفته دیگه.البته ماشاالله درشته قدش ۱۵۲ وزنش ۵۰ کیلو.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
نه عزیزم خودمم همین سن شدم بعدش پانزده سانت بلند شدم با همین قد دخترم.دخترم الان ۱۵۲ هستش.باز میبرم ...

اره حتما ببر چون دوست من کلاس پنجم شد وقدشم کوتاه بود . همون قدر موند 

تو رو جدتون لایکم نکنین😣