2777
2789
نینی یار فداتبشم من کاربر پسرفندوقیم هستم خدا شاهده از من آرومتر تو‌این سایت پیدا نمیشهچرا وقتی یک ...

سلام.هر دو کاربر تعلیق میشن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

برو بیرون لطفاً حتما خودشی

به من میگی اونم😆💔

نه تو به اسی اون تاپیک گفتی جاریت خوب سوزوندتت،، اون کاربرم گفت اسی بیا جاریتو پیداکردم،،

بعدتوگفتی اوسکول بهش.. 

اونم گفت خودتی و بقیه ماجرا که بالا گفتم.. 

اتفاقاً ازاول بودم😄

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم نگران نباشید بعدم اسی کاری به من نداشت

ربطی نداره به اینکه کار داشته باشه یا نه کلا بی منطق حرف میزنه اولا جاری اسی شروع کرده بهش تیکه انداختن بعدشم آدم باید همجا نظافت رو رعایت کنه والا با اون کامنتی که گذاشتی و طوری که رفتار می‌کنی آدم فکر می‌کنه جاری اسی هستی 😐

به من میگی اونم😆💔نه تو به اسی اون تاپیک گفتی جاریت خوب سوزوندتت،، اون کاربرم گفت اسی بیا جاریتو پی ...

گفت حتما تویی و بو و فلان من گفتم اسکول حرفهای اون کجا من اصلا ج ندادم

ربطی نداره به اینکه کار داشته باشه یا نه کلا بی منطق حرف میزنه اولا جاری اسی شروع کرده بهش تیکه اندا ...

شما چرا گیر دادین به من خخخخ

من جاری ندارم اصلا 

@niniyar‍ سریع لطفاً ؟

تگ نکنید.خودتون تعلیق میشید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

به من میگی اونم😆💔نه تو به اسی اون تاپیک گفتی جاریت خوب سوزوندتت،، اون کاربرم گفت اسی بیا جاریتو پی ...

اره دقیقا نمی‌دونم این چرا همچین تیکه ای به اسی انداخته😅😅

هرکی باشه فکر می‌کنه جاری اسی اینه بش برخورده 

خب اگه اونم شده خداروشکر من تنها نشدمدستتون درد نکنه

خیالتون راحت هر دو کاربر تعلیق میشن