2777
2789
عنوان

بعدازپنج ساله رابطه دوس پ انگار میخادبیاد جلو بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 49 پست
والا فک نکنم مخالف باشه میگف عکستو ب همه. همسایه هامون نشون داده گفته پسرم اینومیخادمیخایم بریم براش ...

میبینی ادم چه قد فکر خیال میکنه به منم گفته مامانم دوستت داره و فلان ولی مامانش اصلا تلفنی منو ادم خساب نکرد حرف بزنه ، به نظرم اصلا بهش پیام نده دیگه بخواد میاد خودش ، خود منم همین کار باهاش میکنم 

خودت چه ماهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی گرفت چون دوست داره و نمیخواد از دستت بده😀

وووووییی خدا چه عاشقانه😍😍

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

بعدا پشیمون میشی اگه دوسش داری واقعا بزاز بیاد جلو تکلیفتون روشن شه ،همون اول نمیری خونه خودت که زیا ...

عاشقشم

میترسمممم خیلی دوستدارم بیاد خاستگاری ولی تا میگه تمشب بگم مامانم زنگ بزنه یه ترسی میاد تو دلم میگم نههههه اونم اعصابش بهم ریخته انقداینکارو کردم ک پدربزرگم فوت شد الان بایدی یکی دوماه صبر کنیم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

خونه داره ماشین داره شغلشم شریک شده با یکی ماشین سنگین تازگی البته

خداروشکر

خوشبخت شین گلم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

مادره مخالف نیس؟ من خودم تو این ۶ سال که مادره به من یه زنگ نزده بهم برخورده یه کینه ازش گرفتم تو دل ...

وای بزار رفتو اومد نداشته باشه قبل ازدواج من داشتم مامانش خیلی خراب میکرد بینمونو خیلی بدم میاد ازش 

نامزدمم خیلی خاطر مامانشو میخادد حرصم میگیره 

میبینی ادم چه قد فکر خیال میکنه به منم گفته مامانم دوستت داره و فلان ولی مامانش اصلا تلفنی منو ادم خ ...

من ابانم  

من ک خیلی فکروخیال میکنم 

ازالان میگم نکنه اومدن 

ازجلو دیدم مامانش ایرادبگیره 

وای بزار رفتو اومد نداشته باشه قبل ازدواج من داشتم مامانش خیلی خراب میکرد بینمونو خیلی بدم میاد ازش ...

نه من رفت امد نمیخوام تلفنی در حد احوال پرسی چند بار برام سوغات دادم خواستم تشکر کنم پیچوند

من ابانم من ک خیلی فکروخیال میکنم ازالان میگم نکنه اومدن ازجلو دیدم مامانش ایرادبگیره

عزیزم اصلا فکر نکن اونا باید تو رو ، رو سرشون بزارن 

منم تا پارسال مثل تو فکر‌ میکردم چون اونا وضعشون از ما یکم بهتره یکم ، ولی دیدم منم هیچی کم ندارم خودتو بالا بگیر 

کوچیک‌نکن خودتو 

نه من رفت امد نمیخوام تلفنی در حد احوال پرسی چند بار برام سوغات دادم خواستم تشکر کنم پیچوند

برای منم ننش ازمکه سوغاتی اورد من هیچ تشکرم نکردم😐😂😂 اخه. تاحالا من باهاش حرف نزدم زنگ بزنم چی بگم ادم کوچیک میشه فک میکنن میخای خودتوبندازی

ولش کن همین تلفنی هم نباشع بهتره 

من همین تلفنی شروع شد مامانش اینقدر حسودیم می کنه فکر می کنه پسرش فقط باید مال خودش باشه 😐

برای منم ننش ازمکه سوغاتی اورد من هیچ تشکرم نکردم😐😂😂 اخه. تاحالا من باهاش حرف نزدم زنگ بزنم چی بگ ...

ارع بزار تا نیومدن همینجوری باشه بخدا دخالت کمتره من دیونه شدم رفتم اومدم چقدر دخالت میکرد ننه عنترش حسودیم میکرد الان خودمو کشیدم کنار یکم بهتر شده 

برای منم ننش ازمکه سوغاتی اورد من هیچ تشکرم نکردم😐😂😂 اخه. تاحالا من باهاش حرف نزدم زنگ بزنم چی بگ ...

من که هر چی برام داده دو سه برابرش جبران کردم براش 

اره منم خر بودم تا پارسال نمیفهمیدم