2777
2789
عنوان

با مامانم دیدارقیامتی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 30 پست
بگو از شما به ما زیاد رسیده. تا همین‌جا ممنون دیگه نمیخواد برا من و زندگیم خرج کنی

بازم احساس بدی دارم برگشتم گفتم درختا ماله خودتون سال بعد ببرین دیدار به قیامت 

اما بازم ناراحتم و میگم کاش اینو نگفته بودم کاش ریخته بودم تو خودم صدام درنمیومد اما نتونستم 

من اسی مثل تو بودم من وزن داداششم با هم باردار شدیم شانس بد ماشین شوهرم گرفتن شوهرم بی کار شد تمام ا ...

عزیزم آفرین بهت که انقدر قوی بودی.

الان رابطت با خانواده‌ت چطوره 

وضعیت خودت و بچه هات چطوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اسی مثل تو بودم من وزن داداششم با هم باردار شدیم شانس بد ماشین شوهرم گرفتن شوهرم بی کار شد تمام ا ...

هیچی بهشون نگفتی؟ چیکار کردی آخرش الان باهاشون ارتباط داری؟

عزیزم آفرین بهت که انقدر قوی بودی.الان رابطت با خانواده‌ت چطوره وضعیت خودت و بچه هات چطوره

زیاد نمیرم خدارو شکر ماشین شوهرم ازاد شد خدا خیلی کمکون کرد الان خیلی بهترم اجی به خدا ی روز وقتی باردار بودم رفتیم پارک با پسرم بعد ی خانمه نون سنگگی گرفته بود بوش می اوند خیلی دوست داشتم بخورم روم نمیشد بهش بگم ولی حتی ۲۰۰۰نداشتم بخرم پسرم از دور نگاه بچه های که سوار ترامبولینک میشدن میکرد من پول نداشتم بهش بدم سوار بشه

زیاد نمیرم خدارو شکر ماشین شوهرم ازاد شد خدا خیلی کمکون کرد الان خیلی بهترم اجی به خدا ی روز وقتی با ...

باز خوب تحمل کردی هیچی نگفتی من نمیتونم جلو خودم بگیرم میگم همه چی

زیاد نمیرم خدارو شکر ماشین شوهرم ازاد شد خدا خیلی کمکون کرد الان خیلی بهترم اجی به خدا ی روز وقتی با ...

عزیزمممم❤️ درک می کنم چی میگی. خدا همیشه هوای بنده هاشو داره. خداروشکر زندگیت سروسامون گرفته.

هیچی بهشون نگفتی؟ چیکار کردی آخرش الان باهاشون ارتباط داری؟

چند بار گفتم ولی بابام گفت به مندچه وظیفه خانواده شوهرته بهت بدن اگر میخوای خودت تنها بیا اینجا پیش ما چه جور میتونستم دل از پسروشوهرم بکنم دیگه بی خیال شدم نگفتم ولی خدای عزیزم کمکم کرد

چند بار گفتم ولی بابام گفت به مندچه وظیفه خانواده شوهرته بهت بدن اگر میخوای خودت تنها بیا اینجا پیش ...

این خونواده ها قطع ارتباطم کنیم ازبس براشون مهم نیستیم متوجه هم نمیشن

عزیزمممم❤️ درک می کنم چی میگی. خدا همیشه هوای بنده هاشو داره. خداروشکر زندگیت سروسامون گرفته.

فداتم خدا انشالله همه چی بهت بده به جز درد وبلا میشه دعا کنی دیگه هیچ وقت شوهرم گرفتار نشه

فداتم خدا انشالله همه چی بهت بده به جز درد وبلا میشه دعا کنی دیگه هیچ وقت شوهرم گرفتار نشه

قربونت برم. چشم ان شاءالله انقدر زیر دستت پر باشه همیشه که به بقیه هم کمک کنی