ناستیانا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 3127 عنوان چن روزه بدنم میخاره 66 بازدید | 6 پست از وقتی رفتم لیزریا هم از وقتی هلو خریدم خوردمشایدم دلایل دیگه ای داره. فقط میخاره هیچ علامت دیگه ای ندارم خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند... 1404/07/05 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناستیانا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 3127 هلو لعنتی پشم و شیشه داره پرز داره اخه مطمعن نیستم دلیلش اونهمیترسم از اون روزی که رفتم سر تخت لیزر نشستم بیماری چیزی گرفته باشم خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
nooooooshafarin عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 10840 اخه مطمعن نیستم دلیلش اونهمیترسم از اون روزی که رفتم سر تخت لیزر نشستم بیماری چیزی گرفته باشم اونم هست زنگ بزن بهش بگو
nooooooshafarin عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 10840 اخه مطمعن نیستم دلیلش اونهمیترسم از اون روزی که رفتم سر تخت لیزر نشستم بیماری چیزی گرفته باشم ببین نری به دانشگاه بگی من لیزر کردم اونجا برن تحقیق تا یک هفته هاااااا مثه عمل دماغت هنوز بخوای خیلی صداقت به خرج بدی گند بزنی به همه چی
ناستیانا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 3127 ببین نری به دانشگاه بگی من لیزر کردم اونجا برن تحقیق تا یک هفته هاااااا مثه عمل دماغت هنوز بخوای خیل ... نههه نمیگم😂😂مرسی گفتیدکاش یکی بود قبل عمل دماغم میگفت خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
nooooooshafarin عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 10840 نههه نمیگم😂😂مرسی گفتیدکاش یکی بود قبل عمل دماغم میگفت هعی منو تا کی هست راهنماییتون کنم 😂