2777
2789
عنوان

خسته شدم

175 بازدید | 15 پست

الان 5 ماهه دارم روزی تقریبا 8 ساعت درس میخونم واسه آزمون وکالت کانون از صبح ساعت 9.30 تا شب دو دو نیم  

تفریحم فقط شده چند دیقه فضای مجازی الان 5 ماهه درست بیرون نرفتم....

فقط التماس دعا

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیرون خبری نیست 

بچسب به درس و مشقت حالا حالاها وقت واس بیرون رفتن داری

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

قبولی عزیزم بخون منو که از فردا تازه میخوام شروع کنم برا ازمون اذر ماه🤣🤣🤣

مرکز وکلا قبول شده بودم ولی میخونم واسه کانون به امید خدا قبولی مشکل نیست ولی قبولی خود شهر تهران با رتبه مناسب سختش کرده

.

مرکز وکلا قبول شده بودم ولی میخونم واسه کانون به امید خدا قبولی مشکل نیست ولی قبولی خود شهر تهران با ...

قطعا اما خب شما امادگی داری از پارسال قطعا کانون قبولی این یه ماهم بخونی تمومه 

منکه اصلا اماده نیستم فقط مرکز ازمایشی ثبت نام کردم اونم مطمئنم قبول نمیشم 

می اید،هر انچه باید.♥️

عه جدا البته برام مهم نیست چون من وکالتو واقعا نمیخوام بیشتر استخدامی دوس دارم

یکم انرژی بزاری سر چنتا درس راحت قبولی

ولی واقعا وکالت شغلیه که فشار کاریش خیلی زیاده من رفیقام استخدامن بهشون غبطه میخورم راحت میرن سر کار ساعت یک هم برمیگردن ولی وکالت شغل آزاده 

البته شرایط و خلق و خوی آدم تو این کار خیلی تعیین کنندهست

.

یکم انرژی بزاری سر چنتا درس راحت قبولیولی واقعا وکالت شغلیه که فشار کاریش خیلی زیاده من رفیقام استخد ...

اره دیگع چاره چیه فعلا گذاشتم دم دست ازمون بدم من هدفم ازمون کانون سال بعده نه امسال اخه سنمم کمه ۲۲ سالمه عجله ای ندارم ولی وکالت یکم برای من سخته که هم صبح برم سرکار هم عصر باز برای مردا بهتره 

من اعصاب ندارم واقعا باهمه بحث کنم با قاضی کارمند یه سریا خوششون میاد 

من خب خودمم شاغلم الان دفتر خدمات قصایی  دفتر وکیلم بودم قشنگ میدونم چه خبره زده شدم 

می اید،هر انچه باید.♥️