2777
2789
عنوان

متاهلا ترو خدا بیاید کمک لازمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 102 پست
اصلا خونه نیست فقط ناهار میخوره میرهجمعه ها فقط از صبح تا عصر تو اتاق خوابه بعدا پامیشه از خونه میر ...

یکم بیشتر بهش اقتدار بده 

یه ایده اتاق ماساژ هست اگه انجام بدی فکنم ۴۰ درصدش حل بشه 

در کنارش وقتی خونست بهش اقتدار بده 

درخواست بده توضیحشو واست میفرستم 

عاشق خوابم 🦥💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مقصر بودی که تحمل کردی بچه هم آوردی

زود باردار شدم

سنم کم بود

فکر میکردم بچه بیاد بخاطر بچه میاد تو خونه 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

به خانوادش چه ربطی داره وقتی مردی خونه نیست اون فقط میخواد شما زندگی و بچه هاشو نگه داری و خودتون مه ...

ای وایی هر دفعه خانوادش دخالت کردن

از بس اذیت کردن مجبورم کردن برگردم

الان ۱۶ سال عمرم رفته خیلی سخته مهریه مو ببخشم و طلاق بگیرم

زود باردار شدمسنم کم بودفکر میکردم بچه بیاد بخاطر بچه میاد تو خونه

همه مشکل اینه که همه فکر میکنن بچه بیاد درست میشه اولی رو آوردی درست نشد دومی چه گناهی داشت به نظرم بیشترش خودت مقصری چون سوختی و ساختی برای اونم مهم نیست

واییی سرم گیج رفتعزیزم بچت ۱۳ سااالشه تازه فهمیدی این کارش مشکلهههههه‌تواین ده سال نفهمیدی یعنی اخه

ن چند سال زندگی همش ب قهر و دعوا گذشته

همیشه هفته ب هفته خونه بابام میرفتم قهر

بچه دومم و که کلا فریبم داد باردار شدم

یکم بیشتر بهش اقتدار بده یه ایده اتاق ماساژ هست اگه انجام بدی فکنم ۴۰ درصدش حل بشه در کنارش وقتی خون ...

این کلمه اقتدارو  تازه یاد گرفتی؟؟

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

ای وایی هر دفعه خانوادش دخالت کردناز بس اذیت کردن مجبورم کردن برگردمالان ۱۶ سال عمرم رفته خیلی سخته ...

زندگی منتظر هیچکس نمیمونه و این آدمان که زندگی رو میسازن آدما یه بار به دنیا میان چرا باید چیزایی رو که دوست ندارن تحمل کنن

چقد بد بنظرم یه مدت تو هم بهش محل نذار خودت و بچه هات تفریح برین آدم حسابش نکن پشیمون میشه مطمئن با ...

چند ساله همين 

پدرم ماشین خریده همیشه خودمو بچه هام میریم اون هیج وقت نیست