2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اثر نداره🤣

منم یه بار تاپیک زدم ولی از اونجایی که از بدی های گرم بودن گفتم چشم نخوردم😂😂😂

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

وای خوش بحالت که اینجا چیزی نمیگی چطور میتونیییی😁🤣🤣🤣🤣🤣

😂یاخدا،ازفرداکل زندگیمو میریزم اینجا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

🤣🤣🤣شوخی کردم نترسی

می‌دونم عزیزم 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

وااای میگم بخدا منم ی اتفاق مشابه تو داشتم دقیقا دیگه نگو هیچی کلا😂😂😐

نه خواهر غلط بکنم 😂یبار عکسشو گذاشتم تو همین سایت بخدا از همین مردای معمولیه تو خیابونه شوهرم 

این بدبختو تعریف کردن گفتن چقدر مهربونه این بیچاره مریض شد افتاد رو جا 

گفتم دیگه غلط کردم خدایا ببخشید 

میدونی چرا عکس گذاشتم تاپیک درباره چهره مشهدیا بود گفتم حالا عکس خودمو میترسم بذارم عکس اینو بذارم گفتم ما مشهدی اصیلیم(البته خودم پدرمادرم مال نیشابور هستن)

آیا ما شبیه.... هستیم؟

گفتن نه

بعد تعریفش کردن و شوهرم خداشاهده چنان مریض شد که نگو 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
نه خواهر غلط بکنم 😂یبار عکسشو گذاشتم تو همین سایت بخدا از همین مردای معمولیه تو خیابونه شوهرم این ب ...

عزیزمممم😂❤️ خدا نگهش داره برات 

نذار عکستونو جایی چشم می‌خورید کلا حالا چه فامیل ببینن چه غریبه😉

Medical Student 🩺

نه خواهر غلط بکنم 😂یبار عکسشو گذاشتم تو همین سایت بخدا از همین مردای معمولیه تو خیابونه شوهرم این ب ...

ای بابااااااا

خلاصه خیلی بده مام ساده از خودمون تعریف میکنیم😂😂😂

خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی

اثر نداره🤣

مگه میشه اثر نداشته باشه؟

از عطاری جینسینگ بخر، بخور ببین چجوری داغت میکنه.

مصرف همچنین به بهبود میل جنسی و افزایش رضایت در روابط زناشویی کمک می‌کند. این گیاه با افزایش جریان خون و کاهش استرس، تاثیر مثبتی بر تجربه جنسی دارد. علاوه بر این، با کاهش دردهای قاعدگی و علائم سندروم پیش از قاعدگی (PMS)، کیفیت زندگی را بهبود می‌بخشد