2777
2789
عنوان

وقتی ی نفر روتون حساسه

83 بازدید | 6 پست

ب ارایش صورتم گیر میده،میگه همیطو ک هست خوبه نیاز ب ارایش نداری،ب عمل کردن بینیم میگیه هزار عوارض داره همو پولش بهت میدم برو خرید لباس،ب رنگ کردن موهام گیر میده میگه آسیب میزنی ب موهات،ناخنم میگه همون لاک ساده کافیه،ژل لب میخوام بزنم میگه اگ برا منه همین جوری خوبه و نیازی نداری حس میکنم کلا میخواد همه نظرا رو در مورد من خودش انجام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دوران اشنایی هستیم وخانواده خودش در جریانن

ایشون داره از الان میگه من این جور آدما رو دوست دارم

صورت بدون تزریق و عملی

به حرفش گوش کن، درست مگه :) 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

ایشون داره از الان میگه من این جور آدما رو دوست دارمصورت بدون تزریق و عملیبه حرفش گوش کن، درست مگه : ...

اجی اخه دلم تنوع تو صورتم میخواد،ی خورده ب خودم برسم،حتی ب رژ لب هم گیر میده میگه طبیعی بهتره،نمیدونم چطو راضیش کنم 

اجی اخه دلم تنوع تو صورتم میخواد،ی خورده ب خودم برسم،حتی ب رژ لب هم گیر میده میگه طبیعی بهتره،نمیدون ...

تو هم از الان  سلیقه ات بهش بگو بعدا مشکلی پیش نیاد

بگو من آرایش می کنم ولی توی خونه برای خودت

پس دیگه نگو رژ نزن و فلان 

باشه بیرون نمی زنم. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳