2777
2789
عنوان

شما بیاین قضاوت کنین 😭😭😭😭

154 بازدید | 16 پست

خواهرشوهرم پارسال همین موقع ها زایمان کرد و مادرشوهرم موند خونه ی اونا ۴۰ روز. 

چون اون مدت شوهرش با شوهرش دعوا کرده بودن و قهر بودن (الانم هستن)،من دیگه نمیرفتم خونه ی اونا و فقط تلفنی حرف میزدم باهاشون.البته دوباری رفتیم دیدنشون. 

ولییییی از اون موقع مادرشوهرم هزااااررررر بارررر گفته که من و دخترم دست تنها موندیم وکسی نیومد کمکمون😐😐تو هم نیومدی و کمکمون نکردی.

من از خواهر شوهرم کوچیکترم و خودم بچه ندارم و تا حالا هم تجربه بچه داری و اینا ندارم و اینکه خب نمیخواستم هم با شوهرش رو در رو بشم نمیرفتم ولی یککک ساله که هی داره تکرار میکنه و دیگه واقعاااا اعصابمو خرد کرده.هر سری هم جوابشو دادم هاا ولی ول کن نیست😐😐

اینم بگم که مادر دختر کلفت میخواستن که جلوشون کار کنه و منم چن باری کمکشون کردم توی مواقع دیگه ولی دیدم نه خیر اینا حمال میخوان منم دیگه هیچ کاری نکردم.

حالا بنظر شما من کار بدی کردم؟ واقعااااا دیگه دارم شک میکنم شاید من کار بدی کردم😑😑 

اینم بگم که اصلاااا مهمون اینا نداشتن و فقط خودشون بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور افراد طرف حسابشونو شوهرت قرار بدی بگی وای اگه من میومدم که شر میشد ، خودتون اخلاق پسرتونو میدونید و بعد یک دعوای هم بین منو شوهرم پیش میود 

وای اگه الانم بدونه من تلفنی صحبت کردم دلخوره میشه همیشه بهانت پسرشون باشه 

اصلنم اهمیت نده مگه تو کلفتی 

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

والا رفتم ولی میگف هر روز صب بیا شب برو

منم خواهر شوهرم زایمان کرد یه بار رفتم دیدنش بعد نرفتم مادرشوهر تا یه ماه پیش اون موند  بعد نتونست چیزی بگه  چون می‌دونه شوهرم  نمیزاره همش برم 

اینا هم دقیقااا همینن.بخدا همیشه دختر و دامادش اونجا پلاسن،من وقتی میرم خونشون شام خودمم میرم با خود ...

ای جان چقدر خانمی شما 

منم همینجوری بودم .منتها قدر ندونستن الان بعد از ده سال تحمل دیگه برای. همیشه قطع رابطه کردیم 

دو سالی میشه تقریبا 

هزار نفر رو واسطه کردن ولی شوهرم دیگه قبول نمیکنه

لطفا لایک نکنید .

ای جان چقدر خانمی شما منم همینجوری بودم .منتها قدر ندونستن الان بعد از ده سال تحمل دیگه برای. همیشه ...

فدای تو عزیزم.

میدونی خودشون مجبور میکنن آدم اینطوری کنه. خوب کاری میکنی وقتی احترامتو نگه ندارن بایدم قطع رابطه کنی.

فدای تو عزیزم.میدونی خودشون مجبور میکنن آدم اینطوری کنه. خوب کاری میکنی وقتی احترامتو نگه ندارن باید ...

راحت شدم .هر چند زخم های عمیق روحی ک بهم زدن هنوز خوب نشده ولی خوبه ک زخم جدید نمیزنن

لطفا لایک نکنید .