2777
2789

واقعاشانس بارداری کاهش پیدا میکنه؟

من دارو هامم نمیخورم ک فعلا نتونم باردارشم

تازه ۶ماهه بهش دچارشدم. و یه ماه پری میشم یه ماه نه

الان اخرین بار ۲۶مرداد بود ۴روز پری بعد لوکی شدم

الان ۵مهر و هنوز پری نشدم

ینی حاملم؟ رابطه معذرت که اینو میگم چندثانیه یا یه دقیقه دخول بدون کاندوم داشتیم تو این یکماه

میترسم بیبی بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم مجردم میگن بارداری سخته

خداکنه چون میترسم الان حامله باشم

اعصابم ریخته بهم.

من یه مدت ایودی گذاشتم یکسال خونریزی داشتم قرص هورمونی میخوردم بخاطر اون قرصا که الکی دکترا میدادن بهم تنبلی گرفتم

رفتم پیش یه ماما سادهاولین کاری ک کرد برام درش اوردفرداش خونریزیم تموم شد

شمام اگ پیش متخصص زیاد رفتی یبارم پیش ماما باتجربه برو شاید مشکل تنبلیتو حل کرد

خب وقتی پریودت منظم نیست نمیدونی کی تخمک گذاریه و اگر اقدام به بارداری کنی ممکنه تایم تخمک گذاریت رو از دست بدی. ولی اگر تخمک گذاری داشته باشی و رابطه ت هم محافظت نشده بوده باشه و تخمک بارور بشه، تنبلی تخمدان باعث نمیشه که تخمک بارور شده لانه گزینی نکنه. این که دارو نمیخوری که باردار نشی هم ربطی نداره. چون درسته که تخمک گذاری مرتب نداری ولی به هر حال تخمک گذاری داری و احتمال بارداری هست. اگر نمیخوای بچه دار بشی باید جلوگیری سفت و سخت داشته باشی. یه عالم هم بی بی چک بخر و توی خونه داشته باش و وقتایی که از موعد پریودت رد شده مرتب بی بی چک بزن. الانم اگر باردار باشی با ترسیدن و بی بی چک نزدن شرایطت تغییر نمیکنه. حداقل بزن که اگه باردار هستی بدونی. من سالها تنبلی تخمدان داشتم و همیشه بی بی چک تو خونه داشتم.

خداکنه چون میترسم الان حامله باشماعصابم ریخته بهم.من یه مدت ایودی گذاشتم یکسال خونریزی داشتم قرص هور ...

بارداری برای کسایی که تنبلی تخمدان دارن سخته و من شنیدم باید دارو خورد یا آمپول زد، من دکتر همه چی رفتم پیش ماما باتجربه رفتم اونم مثل بقیه قرص و آمپول پروژسترون داد پنج ساله دارم خسته شدم فقط قرص جلوگیری میدن

خب وقتی پریودت منظم نیست نمیدونی کی تخمک گذاریه و اگر اقدام به بارداری کنی ممکنه تایم تخمک گذاریت رو ...

اها

من بجز کاندوم 

دستگاه و امپولو وقرص رو  امتحان کردم هیچ کدوم بهم نساختن یکسال خونریزی داشتم سر ایودی

۳ماهم سر امپول

شوهرم بچه میخوادا نه فورا ولی اگه بشه بدش نمیاد من نمیخوام دیگه ازش بچه دیگه ای داشته باشم😭