2777
2789
عنوان

تخمدان پلی کیستیک

273 بازدید | 29 پست

من ۱۷ سالمه و متاسفانه مدتیه که درگیر این مشکل هستم ، به حدی شدیده که اصلا بدون دارو پریود نمیشم و علاوه بر این  خیلی تاثیرات بد روم گذاشته یکیش همین چاقی دور شکم هست البته من طی ۱ سال ۱۰ کیلو وزن اضافه کردم و کل هیکلم چاق شد ولی شکم و پهلو بیشتر 

اما الان تقریبا دو ساله که وزنم ثابته اونم بخاطر اینکه دارو خوردم با اینکه چندین بار قطع و وصلش کردم

الان تحت نظر پزشک غدد هستم و دارو میخورم ، پریودم منظم شده اما خب چاقی و سایر مشکلات حل نشده

حالا تصمیم گرفتم وزنمو کم کنم و یکم رژیم غذاییمو اصلاح کنم که هم وزنم کم بشه هم سلامتم به خطر نیوفته

اینم بگم من تا حدی افسردگی دارم و احساس میکنم اگه وزنم کم بشه و سبک زندگی سالمی داشته باشم خیلی تو روحیه م تاثیر بزاره و اعتماد به نفسمو بیشتر کنه 

خواستم ازتون خواهش کنم اگه تجربه  یا راه حلی دارید لطف کنید به منم بگید ، ممنونتون میشم 

و اینکه ریزش موهای سرمم به شدت زیاد شده در حالی که موهای صورت و بدنم روز به روز پرپشت تر میشه 😑😑

یکی بهم گفت قرص زینک بخورم و آب برنج و اسپری رزماری و روغن کرچک بزنم موهای سرم کمتر میریزه و بهتر میشه درسته ؟

عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی  از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد 

ببین قرص اسپیرینولاکتون خیلی خوبه تا دو سه ماه هرروز یکی بخورر ریزشو قطع میکنه موهای زائدم کم میکنه. قرص متفورمین هم برای کیست خوبه پیاده روی هم همینطور

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
ببین قرص اسپیرینولاکتون خیلی خوبه تا دو سه ماه هرروز یکی بخورر ریزشو قطع میکنه موهای زائدم کم میکنه. ...

ممنون از لطفتون

بله اتفاقا همین قرصو الان دارم میخورم و خوبه برام

عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی  از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رزماری تاثیر داره حداقل جلوی ریزش بیشتر رو میگیره

خیلی ممنون 

هر روز ۲ ۳ ساعت با اهنگ شاد برقص استرست کم میشه کلاس یوگا شرکت کن پیاده روی صبحگاهی غذاهایی مثل فست ...

خیلی ممنون حتما انجام میدم 

ببین قرص اسپیرینولاکتون خیلی خوبه تا دو سه ماه هرروز یکی بخورر ریزشو قطع میکنه موهای زائدم کم میکنه. ...

متفورمین عوارض داره

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

از همه چی بدتر اینکه این چاقی باعث میشه قدمم کوتاه تر نشون بده 😑 اون روز زنداداشم گفت امیدوارم قد دخترم به تو نکشه کاش هم اندازه سارا ( خواهربزرگم ) بلند بشه من بی زبون پخمه هم گفتم آره والا انشاءالله همه چیش به سارا بره 

اینا در حالیه که خود زنداداشم ۲ سانت از من بلندتره ولی اعتقاد داره بچش صد درصد به عمه هاش میکشه 😐

هعیمن تنبلی دارم

واقعا بده 😫 من خیلی اذیت میشم بابت این مشکل

از کجا متوجه شدی؟ من تاحالا سابقه تاخیر پریود نداشتم الان ۴۰روز از اخرین پریودم گفته آزمایش بارداری ...

آره سونو بده 

معلوم میشه

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔