2777
2789

دوستان من یه موسسه کار کردم تا الان بیمه نبودم 

حالا امسال میگه اگر میخای بیمه ات کنم از حقوقت کمش میکنم....ولی خیلی آدمای معتبر و راست گویی نیستن 

بنظرتون بگم باش؟

و اینکه اگر بگم اوکی از کجا مطمئن بشم حتما حتما برام بیمه میزنن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به کار نیاز داری برو ولی بعد خواستی بیای بیرون ازش شکایت کن .‌آدم درستی نیست

انقدر آدم درستی نیست ک میترسم بگم کم کن از حقوق بعد سرم کلاه بزاره چطور مطمئن بشم ازش ک بیمه ام میکنه؟

سلام

زیارتی هستم نماینده جنرال بیمه آسیا

وقتی که شما بیمه میشید هم می تونید سوابقتون رو داخل برنامه تامین من ببینید و هم اینکه هرماه وقتی که واستون بیمه واریز میشه از سمت تامین اجتماعی واستون پیامک تاییدش میاد

ضمنا همونطور که کاربر عزیز دیگه فرمودند شما حتی اگر بیمه هم نشید وقتی که از این کار بیرون اومدید می تونید شکایت کنید و تمام مدتی که اونجا کار می کردید رو کارفرما می بایست با جریمه پرداخت کنه و جزو سوابق شما هم حساب میشه

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست
سلامزیارتی هستم نماینده جنرال بیمه آسیاوقتی که شما بیمه میشید هم می تونید سوابقتون رو داخل برنامه تا ...

میتونم شکایت نکنم ولی ثابتش کنم بعدا 

مثلا ب آموزش پرورش؟