2777
2789

سلام من هفت سال هست که ازدواج کردم اوایل خودمون بچه نمی‌خواستیم اما الان سه سالی هست که دلم بچه میخواد اما همسرم نه تنها حتی سالی یکبار هم رابطه جنسی نداره بعضی وقتا بهم تهمت میزنه که تو معتادی یا با کسی هستی و همیشه میگه که مشکل از تو هست که با تو نمیتونم رابطه داشته باشم و تو بدبختم کردی و زندگیمو خراب کردی خانوادمم حمایت نمیکنن پدرم فوت شده همه میگن چرا بچه نمیارین خیلی بلاتکلیفی الان هیستروسکوپی پولیپ رحم انجام دادم باید استراحت کنم اما شوهرم دائم کل کل میکنه و بحث و داد و بیداد خیلی دلم گرفته😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق بگیر

شرایط ندارم یکبار که شوهرم شبا خونه نمیومد و دائم بهم تهمت اعتیاد میزد با خانواده ام مطرح کردم و برای قهر رفتم اما آخرش معلوم نیست شوهرم چه حرفایی به داداشم زد که داداشم گفت برگرد خونه 

بسم الله 

معتادی؟؟؟ینی چی این حرفاا

سالی یبار باهات رابطه نداره پس خودشو چجوری خالی میکنه

عزیزم خدا رحمت کنه پدرت رو ،ولی این آقا رو بعنوان تکیه گاه و همسر میبینی؟؟

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

منم میدونم که نباید بچه بیارم شوهرم اصلا همکاری نمیکنه چندبار گفتم برو دکتر چکاپ میگه من سالمم مشکلی ندارم خیلی ناراحتم انگار هیچ چاره ای ندارم تمام زندگیم شده دلشوره 

بسم الله معتادی؟؟؟ینی چی این حرفااسالی یبار باهات رابطه نداره پس خودشو چجوری خالی میکنهعزیزم خدا رحم ...

ممنون عزیزم یک مدت طولانی دوستش که معتاد هست رو به همراه زنش آورده بود خونمون مونده بودن و می‌گفت شرایط ندارن خونه بگیرن بماند که چقدر عذاب کشیدم تا رفتند و چقدر برام سخت بود بعد از اون موضوع هرشب میرفت خونشون و به من می‌گفت که تو معتادی و از این دوستم مواد میگیری یا اینکه اگر جایی از بدنم کبود باشه کلی فحش بهم میده که چرا بدنت کبوده

زندگی خودت داره نابود میشه خب حالا این وسط بچه برا چی

اصلا انگار نمیشه موضوع طلاق رو مطرح کنم خانوادم انتظار دارن بمونم شوهرمم یک لحظه فحش میده و تهمت میزنه یک لحظه محبت الکی داره و ازم انتظار داره که بهش محبت کنم اما من دلشوره میگیرم در حضورش

نمیدونم مشکل روحی روانی داره یا اینکه چیزی مصرف میکنه

عزیزم به اینکه گفتی دوستش اعتیاد داشت و اومده بود خونه شما مونده بود به نظرم همسرت رو هم آلوده کرده اصلاً اینجور رفتار برای یک آدم سالم نیستش ولی اگه از اول همین طوری بوده بحثش جداست

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
با مردی که مشکل داره وقتی بچه دار میشی تازه معنی جهنمو درک میکنی فعلا مشکلات و عملتو بهانه کنخودت تر ...

آره فعلا که تا سه ماه نمیتونم اقدام کنم همسرم که اصلا با من رابطه نداره اما وقتی که دعوا میشه منتم میکنه که تو باعث شدی که من این همه سال ازدواج کردم بچه ندارم و درسو بهانه میکردی درحالیکه اوایل خودش هم موافق نبود و اینکه الان من سه سال میخوام اما خودش اقدامی نمیکنه

عزیزم به اینکه گفتی دوستش اعتیاد داشت و اومده بود خونه شما مونده بود به نظرم همسرت رو هم آلوده کرده ...

از همون اوایل آدم زودجوش و عصبی بود اما هیچوقت چنین حرفایی بهم نمیزد ولی بعد از اون دوران تهمتاش بهم شروع شد به هر رفتار عادی من مشکوک هست و برای خودش داستان می‌سازه مثلا اگر پاهام سرد باشه فکر میکنه مواد کشیدم یا آبریزش بینی داشته باشم میگه مواد بهت نرسید اینطوری شدی یا تو کیفم میگرده رسید کارت به کارت ها رو میبینه و میگه پول مواد زدی یا اگه جایی منو پیاده کنه میگه رفتی جای دیگه