چطوره رفتار تون باش؟ مال من تو جامعه خیلی روش حساب میکنن و موقعیت داره و کلی ابهت داره واسه خودش ده سالم ازم بزرگتره ولی تو خونه خیلی حاضر جوابیشو میکنم و توهین و فحش و اینا بهش میکنم
اخلاقش خودشیفته و زورگو تازه خیانتم کرده چند وقت پیش خلاصه میرینم بهش حالا دیروز رفتیم یه جا ختم اینقدر جلوش خم و راست شدن مداحم ده بار ازش تشکر کرد با میکروفن خندم گرفت یاد فحشایی افتادم که چپ و راست بهش میدم 😂😂😂
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
نامزدم ۸ سال اختلاف سنی داریم و موقعیت اجتماعی خوبی توی شهر داره جوری که بخواییم شهرستان دو دقیقه بریم بیرون همه میشناسنش سلام میکنن خیلی جدیه،شاید باورت نشه ولی کلی فیلم دارم که کشیده میزنم تو گوشش شده حتی گفته تو که میزنی چرا فیلم میگیری🤦🏻♀️🤣،یه حرفایی بهش میزنم که دیشب میگفت تو اولین بار که منو دیدی از خجالت فرار کردی من که نمیدونستم انقدر زبون و جرعت داری
عزیزِ من، برخی آدمها هستند که اندوههای بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی میکنند و لبخند میزنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمیزنی؟