2777
2789
عنوان

به بابام بگم از شوهرم نگیره

308 بازدید | 19 پست

بچه ها هم شوهرم هم پدرم بازاری هستن ،شوهرم تا حالا چند بار از پدرم پول قرض کرده سال ۹۹ که طلا گرمی یک ملیون بود صد ملیون از بابام گرفت ،فقط ۲۰ تومنش پس داد،بایام‌بخاطر من چیزی نگفت ،خرداد ماه امسال هم قبل جنگ از بابام ۶۰۰ ملیون گرفت ماشین رو عوض کردیم که پس داد ۲ ماه بعدش 

بابام الان چیزی معامله کرده هفته پیش به شوهرم گفت دازی بهم پول بدی گفت ازه،بایام گفت ۴۰۰ بهم شنبه بده ۲۰ روزه میدم 

حالا امشب شوهرم آنقدر فحش میده چرت و پرت میگه ،میگه ۲۰۰ بیشتر نمی‌دم ،بابات چون قرض داده چند بار میخواد تلافی کنه و....هی به بابام فحش میده 

می‌خوام صبح به زن بابام پیام بدم راستش بگم ،بگم این اینجوری می‌کنه خودت به بابا بگو ازین نگیره(خودم روم نمیشه به بابام بگم)

بنظرتون کار درستی هست؟شما جای من بودید چه می‌کردید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من این مشکلتو ی جایی دیدم تو ی فیلمی 🤔🤔🤔

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

به نظرم خودت یه جوری به پدرت حالی کن که از شوهرت پول نگیره 

به زن بابات چیزی نگو ممکنه بره چیزای اضاف تری به پدرت بگه اوضاع بدتر بشه و اینکه شاید پدرت دوست نداشته باشه زنش در جریان بی چشم رویی شوهرت باشه و بعدا ممکنه سرکوفت تو و شوهرتو به پدرت بزنه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️