2777
2789
عنوان

شام درست کردم ولی هیچکی نخورد🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 86 پست
همین کارو کردم ولی بعدش دیگه مامانم گفت دلش نمیشه منم گفتم آره منم همین طور بعدش رفتم 🥲💔

اوخی😂چجوری درست کردی مگه چندتا قلق ریز داره بگم بهت؟

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی درست کردییی خودت بشین بخور ناراحتی ندارعکاش من بودم می‌خوردم😋😂💔

فدات شم نیمرو بود ولی غیر قابل خوردن اینقدر روغن ریخته بودممم😂😂😂❤

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

خودت بخور بابا اینهمه زحمت کشیدی کاش من بودم میخوردم بشین شامتو بخور باقیشم بزار یخچال شام درست کردی ...

اره بخدا ناراحتم شدم ولی تلاشمو کردم 🥲 چه حس بدیه زحمت بکشی و کسی یکذره ام قدردان نباشه

عدس پلو نهار فردای ماست

نوش جان ، ایده خوبی بود دمت گرم منم فردا میپزم 🌷

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

فدات شم نیمرو بود ولی غیر قابل خوردن اینقدر روغن ریخته بودممم😂😂😂❤

بخدا فکر کردم دو ساعت پای گاز موندی و چه غذایی درست کردی که مامانت زده تو ذوقت و نخورده 😅

اشکال نداره عزیزم 

یه نمیرو بوده دیگه 

ناراحتی نداره 

خودت بخورشون 

سبزی هم داشتین عالیه دیگه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
نوش جان ، ایده خوبی بود دمت گرم منم فردا میپزم 🌷

فدایت 

از تاپیک بغلی ایده گرفتم که خرما هم سرخ کنم کنارشون🤗😋

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
اوخی😂چجوری درست کردی مگه چندتا قلق ریز داره بگم بهت؟

ی عالمه روغن همش پخش بود روی تخم مرغا 

زرده ها هم نپخته بود خام بود همش😂💔

آره بگو 🫂🥲

نمیدونم چرا همچین شد دفعه ها قبلی بهتر بود