سلام دوستان گلم،من ٢٩ سالمه و فوق ديپلم مترجمي زبان انگليسي دارم،متاسفانه چون بعدش ادامه ندادم فراموش كردم،همسرم درامدش خوبه ولي چون خونه ي بزرگ گرفتيم يه خورده تحت فشار قرار گرفتيم،خودم هم يه دختر ٧ ساله و يه نوزاد يك ماهه دارم،شديدا دنبال اينم كه يه كاري كنم يه هنري ياد بگيرم تا براي خودم درامدي داشته باشم،قبلا سرمايه داشتم مغازه روتختي داشتم ولي بي فكر عمل كردم و با ضرر جمع كردم،الان دوست دارم يه چيزي ياد بگيرم.بهم پيشنهاد ميدين؟
همسرم هم نمايشگاه دكوراسيون داخلي داره كه كارمنداش همه نصابو اين چيزان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره میری آتلیه ها نمونه کار میبری و سر یه قیمتی به توافق میرسین چون شوهرت ت کار دکور هست ام دی اف برات ارزون درمیاد و یه چسب مخصوص داره که دو طرفه هست و روکش کاره ،یکی از فامیلای ماخیلی کارش گرفت
امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش.