2777
2789
وضع مالیتون گفتی خوبه

عزیزمن همه چیزپول نیس ماپول داریم ولی ارامش اصلا حسرت این موندم که یدفعه توخونمون سفره پهن کنیم همه باهم غذابخوریم ۵ماهی باباموندیدم😭😭😭😭

هنوزم میگی خوشبحالت؟؟

تااین‌من‌،من‌شده‌است‌صدهامن‌درمن‌دفن‌شده‌است‌

عموم اینا یهو خیلی پولدار شدن و از اون موقع فقط با یکی از عمه هام در ارتباطن 

ما فقط سالی یکبار همو میبینیم

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دایی بابام،ارث مادر بزرگم و خواهراشو بالا کشید،الان برای خودش و پسرانش امپراطوری درست کرده

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

خیرشون به شما هم میرسه یا نه

چه ربطی به فامیل داره هرکس داره برای خودشه یا ارث پدرش بود یا تلاش کرده یا هرچی ولی خیرش به بقیه نمیرسه خیالت راحت تو هیچ خانواده ای از این‌خبرا نیست 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

اره داریم

اگه میپرسی خیرشون میرسه باید بگم بله ، همین که زندگی خوبی دارن و باعث سرافکندگی آدم نمیشن خیلی خوبه

از اونورم کلی فامیل بی فرهنگ و به درد نخور داریم که وجودشون باعث آبرو ریزیه و اصلا آدم نمیخواد بگه اونارو میشناسه! فقطم موقع پول خواستن یاد ما می افتن

اونا هم‌جون کندن کار کردن .چرا خیرش برسه.خب باقی هم تلاش کنن ب جای اینکه چشمشون ب این و اون باشه.من خودم دیدم از بچگی کار کرده نخورده نپوشیده تا جمع کرده الان داره استفاده میکنه

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
حالا بماند

امیدارم حال دلت خوب باشه شما احساساتی هستی ار موقعیتی که داری استفاده کن مثلا برو کلاس زبان انگلیسی کامپیوتر نقاشی 🎨 خطاطی و مهارت یاد بگیر 

اونا هم‌جون کندن کار کردن .چرا خیرش برسه.خب باقی هم تلاش کنن ب جای اینکه چشمشون ب این و اون باشه.من ...

من نگفتم کسی بیاد حاصل زحمتشو بده کس دیگه ای بخوره بعضی وقتها آدم کم میاره منظورم در حد کمک یا قرض گرفتن و اینا نه مفت خوری برداشت اشتباه نشه لطفا