2777
2789
عنوان

اگزما و قرمزی پوست

139 بازدید | 16 پست

سلام دوستان چند وقتی هست که پوست صورتم قرمزو  خشک شده بعد خودم متوجه شدم که اگزما هست

بیش از حد خشک بود هرچی آبرسان و مرطوب‌کننده میزدم فایده نداشت اصلا 

حالا چند وقت پیش ی خانمی از تو نی نی سایت وازلین ثمین حاوی ویتامین e معرفی کرده بود از اون استفاده کردم صورتم نرمِ نرم شد و اون قرمزی تا حد ۸۰ درصد از بین رفت حالا نمیدونم چطوری قرمزی باقیمونده رو از بین ببرم شما راه حلی دارید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اگه خونه رفتی برام عکس بگیری؟بعد اینکه شما پوست صورتتون اگزما داشت؟

اره حتما میگیرم..اره تازگیا زده بود و قبلا چون حساسیت دارم به آهن وقتی با بدنم برخورد میکنه قرمز میشد و خارش زیاد این دارو رو میزدم حرف نداشت 

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

امتحان کردم ولی برای من خیلی فایده ای نداشت 😔

شما خودت میگی اگزما

اخه شاید اون نباشه

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

شما خودت میگی اگزمااخه شاید اون نباشه

نه اگزما هست چون من دستام و پاهام اگزما دارن بعد دیگه قبلا رفته بودم دکتر میدونم که علائمش چیه بخاطر همین خودم تشخیص دادم که اگزما هست 

بعد ی چند وقتی از پمادهای مخصوص اگزما و هیدروکورتیزون استفاده کردم همون موقع خوب میشه ولی وقتی قطعش میکنم قسمت های بیشتری از پوستم درگیر میشه 

بخاطر همین دیگه نمیخوام از اونا مصرف کنم اولش ی تیکه کوچولو بود حالا سر هردو گونه هام اندازه یه سکه هست

نه اگزما هست چون من دستام و پاهام اگزما دارن بعد دیگه قبلا رفته بودم دکتر میدونم که علائمش چیه بخاطر ...

منم  دستام 

معلوم نیست اگزما هست یا پسو

خستم کرده بخدا

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

بعد اونموقع دکتر یه کرم نرم کننده ثمین حاوی اوسرین و اوره برام نوشت که فایده نداشت برای من

برام منم دادن

اون فقط مرطوب کننده هست

درمان کننده نیست

کاش منم فقط دستام بود😔😔

نگو بخدا دست خیلی مهمه

همه کارهای زندگیو با دست انجام میدی