2777
2789
عنوان

و بلاخره جاده چالوس با دوستام🎀🩵🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب خوش بگذره والا من که هرچی دوست مثلاً.داشتم خیلی بیخود از آب درآمد و الان تنهایی تنهام

عزیزممم🥹 

والا منم دوست بیخود زیاد داشتم و دیگ خودمو کمرنگ کردم از بس رفتار هاشون یجوری بود و بخاطر منفعت خودشون میومدن سمت ام

این دوستامون اکیپ شدیم اینی ک میگم شوهر کرد یکی از دوستای از دوران دبستان ام ه حدودا ۶ نفریم تو ماشین بزور جا میشدیم🫡🤣 دفعه بعد شمام بیا باهامون

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

عزیزممم🥹 والا منم دوست بیخود زیاد داشتم و دیگ خودمو کمرنگ کردم از بس رفتار هاشون یجوری بود و بخاطر ...

مرسی قربونت برم بزار گواهنما بگیرم میام دنبالتون 😁😅 اره دیگه الان آنقدر ناراحتم و حسرت میخورم آخه تنهام و کسی نیست و میبینم با دوستشون میرم اینا 

مرسی قربونت برم بزار گواهنما بگیرم میام دنبالتون 😁😅 اره دیگه الان آنقدر ناراحتم و حسرت میخورم آخه ...

مرسی پس راننده مون دوتا میشه خستگی ام کمتر🤣💅🏻🎀

خودت برو کافه عشق کن من چن باری رفتم واقعا میچسبه واقعااا

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

مرسی پس راننده مون دوتا میشه خستگی ام کمتر🤣💅🏻🎀خودت برو کافه عشق کن من چن باری رفتم واقعا میچسبه ...

نه بابا روم نمیشه و اینکه تنها خوش نمی‌گذره که اره بابا آدرس بدید آمدم 😁 

نه بابا روم نمیشه و اینکه تنها خوش نمی‌گذره که اره بابا آدرس بدید آمدم 😁

اتفاقا ولی خب هر جور صلاحه🥹

دم عوارضی تهران شمال باش وسایل هارو جابه جا کنیم راه بیوفتیم 🎀🤣💅🏻

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

اتفاقا ولی خب هر جور صلاحه🥹دم عوارضی تهران شمال باش وسایل هارو جابه جا کنیم راه بیوفتیم 🎀🤣💅🏻

اره باید امتخان کنم به نظرم یکم مسخره هست شاید من این طوری فکر میکنم الان گاز میدم میرسم بهتون بپرید بالا